Aquabeads

Er dine børn vilde med perler og kreative hyggestunder? Så er Aquabeads det perfekt valg til jer. Med denne type perler er I fri for at finde strygejernet frem - I kan nemlig let forevige kreativiteten og skabe en solid struktur med et spray vand. Lad dine børn eksperimentere med farver, former og mønstre, når de skaber deres egne, unikke kunstværker. Du kan også lade dem følge en skabelon. Mulighederne er mange med de populære Aquabeads perler. Lad kreativiteten blomstre og find et sæt i vores store udvalg hos Superhelten Legetøj.

Kreativ læring med Aquabeads

Er du på udkig efter materiale til hyggelige, kreative stunder med dine børn? Så er Aquabeads det oplagte valg. De fine perler kan nemt sættes sammen i flotte former og mønstre. Men de er ikke kun et godt redskab til at udvikle dit barns kreativitet. Dit barn har også mulighed for at udvikle sin finmotorik og koordination mellem øje og hånd. Der findes desuden flere forskellige pakker med Aquabeads med forskellige temaer og kendte figurer fra børnefjernsyn. Med disse pakker kan dit barn også øve sig i at følge en opskrift og kende forskel på former og farver. Mulighederne er mange med de populære Aquabeads.

Aquabeads som gaveide

De populære perler er en oplagt gaveide til børn i et bredt aldersspektrum. Da perlerne ikke skal behandles med varme, men blot skal sprayes med vand, kan barnet både nyde aktiviteten alene, sammen med sine venner eller med sine nærmeste voksne. Med Aquabeads har du altså en perfekt gave, der kan opfordre barnet til kreativitet og hyggelige indendørsstunder. I vores udvalg finder du mange forskellige sæt med skabeloner og motiver til forskellige aldre og interesser. Du kan for eksempel finde et yndigt prinsessesæt og et sæt, hvor barnet kan lave sine egne vedhæng til skoletasken eller penalhuset. Giv en kreativ gave: Køb Aquabeads lige her!