Back to the Future

"Where we're going, we don't need roads."

Hyld en af de mest ikoniske film i filmhistorien, med et bredt udvalg af merchandise og legetøj fra Superhelten!

 

"Back to the Future": En Tidsrejse gennem Filmhistorien

"Back to the Future" er en ikonisk science fiction-filmserie skabt af instruktøren Robert Zemeckis og manuskriptforfatteren Bob Gale. Den første film i serien blev udgivet i 1985 og blev øjeblikkeligt en kultklassiker. Med sin blanding af spænding og humor har vi i den populære filmserie en tidløshed, og"Back to the Future" har derfor fortsat med at begejstre fans verden over i årtier.

I "Back to the Future" følger vi teenageren Marty McFly, spillet af Michael J. Fox, der ved et uheld rejser tilbage i tiden i en tidsmaskine, der er bygget af hans excentriske videnskabsmandsven, Dr. Emmett "Doc" Brown, som er spillet af Christopher Lloyd. Marty ender i 1955, hvor han støder på en yngre version af sin far og må navigere gennem en række komiske og hjertevarmende begivenheder for at sikre sin egen fremtid.

En af nøgleelementerne i "Back to the Future" er dens kreative brug af tidslinjer og tidsspring. Filmen udforsker konsekvenserne af at ændre fortiden og de uventede problemer, der kan opstå som følge heraf. Dette tema, kombineret med en energisk og underholdende præsentation, har gjort "Back to the Future" til en af de mest elskede film om tidsrejser der nogensinde er lavet.

Et andet centralt element i "Back to the Future" er dens uforglemmelige karakterer og skuespil. Michael J. Fox giver en strålende præstation som den sympatiske og livlige Marty McFly, mens Christopher Lloyd stjæler hver scene som den excentriske og geniale Dr. Emmett Brown. Deres dynamik og kemi på skærmen er en af hjørnestenene i filmens succes.

Filmen har også et fantastisk soundtrack, der er fuld af klassiske hits fra 1950'erne og 1980'erne. Sange som "Johnny B. Goode" af Chuck Berry og "The Power of Love" af Huey Lewis & The News bidrager til filmens atmosfære og giver den en særlig nostalgisk følelse for os der er vokset op med filmene.

"Back to the Future" har efterfølgende fået to efterfølgere, "Back to the Future Part II" (1989) og "Back to the Future Part III" (1990), der udvider universet og udforsker nye tidslinjer og eventyr. Disse film har ligeledes opnået kultstatus og fortsætter med at blive hyldet af fans over hele verden.

I dag, mere end 35 år efter den første films udgivelse, forbliver "Back to the Future" en af de mest elskede og ikoniske film i filmhistorien. Dens unikke blanding af spænding, humor og tidløs appel har gjort den til en favorit blandt generationer af filmelskere, og dens indflydelse kan ses i mange andre film og tv-serier om tidrejser og eventyr.

Uanset om man er fan af science fiction-genren, 1980'ernes kultur eller bare vil have noget god underholdning, er "Back to the Future" en film, der har noget for enhver smag. 

 

Livslæring med citater fra Back to the Future

Tilbage til fremtiden-filmene har været leveringsdygtige med nogen af de bedste citater, der kan vække håb i selv det mest kyniske menneske. Her er et udpluk af et par af vores favoritter:

"Where we're going, we don't need roads." oversat: "Hvor vi skal hen, behøver vi ikke veje."

"If you put your mind to it, you can accomplish anything."

"This is heavy." En bemærkning ofte sagt af Marty McFly, typisk når han står over for en udfordring eller en svær situation.

"Marty, you're not thinking fourth dimensionally!" - Et råd fra Doc Brown til Marty McFly om at tænke i større sammenhænge og overveje konsekvenserne af deres handlinger.

Tag disse citater fra tilbage til fremtiden med dig, gem dem et særligt sted i hjertet eller i sindet og tag dem frem, når du har brug for lidt ekstra styrke til at komme igennem dagen.

 

Back to the Future legetøj og merchandise

Om du er ude efter legetøj eller merchandise er vi sikre på at vi nok skal være leveringsdygtige i det helt rigtige til lige netop dig. Om du er ude efter tøj, actionfigurer, legetøjsbiler til børn, sejt memorabilia fra Tilbage til fremtiden eller en flot statue eller plakat til at pryde hjemmet, er vi sikre på du kan finde det her. 

Hvis ikke vi har det på hylden, har vi et kæmpe udvalg af produkter fra Back to the Future på bestilling med en forventet leveringstid på 8-14 dage. Skulle der mod forventning være noget der mangler i vores udvalg må du endelig ikke tøve med at kontakte os på kundeservice@superhelten.dk for at høre om det er noget vi kan skaffe hjem til dig.