Bakugan

Saml det stærkeste hold, og bliv den ultimative Bakugan mester! Her på siden kan du gå på opdagelse i et imponerende udvalg af figurer og figursæt fra den populære japansk-canadiske tegneserie. Udvalget er børnevenligt, men er også noget for dig, der er på udkig efter fede samleobjekter. Tag et nærmere kig lige her.

Dyst med dine Bakugan figurer

Herhjemme blev tegneserien ’Bakugan Battle Brawers’ sendt for første gang i 2009, og siden er der bygget videre på historien med forskellige serier, der alle omhandler Dan Kuso og Shuns dragende spil. Hvis du er bekendt med Aquos, Aurelus, Darkus, Haos, Pyrus, Ventus og de mange andre seje karakterer, så er du en af dem, der med stor sandsynlighed vil nyde udvalget her på siden. Du kan vælge at eje figurerne som samleobjekter, eller du kan kaste dig ud i det underholdende og fængslende spil, der er baseret på serien. I Bakugan spillet stiller du blandt andet op med karakter-kort, gate-kort, ability-kort og figurer, der kan rulles og åbne sig op med et imponerende pop! Mange af figurerne kan kombineres med hinanden og danne de ultimative kæmpere. Her på siden fører vi figurer og figursæt, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at nyde det sjove spil med dine venner.

Find din nye Bakugan legetøjsfigur lige her

Uanset om du er kæmpe Bakugan fan, eller du bare er vild med seje legetøjsfigurer, der kan transformere sig, så tror vi, at du vil blive bidt af vores udvalg af supernaturlige og transformerende væsner fra de alternative dimensioner i Bakugan. Her i sortimentet fører vi spil, legetøjsfigurer og meget andet til dig, der går og drømmer om at udvide din samling. Vores mange transformerende, eksklusive og unikke figurer her i udvalget vil få dine modstandere til at ryste i bukserne af skræk! Find din nye Bakugan figur lige her i sortimentet.