Barbie

Siden Mattel opfandt Barbie i 1959, har hun været elsket af millioner af både drenge og piger verden over. Med flot stylet hår og outfits til enhver lejlighed, er det ingen mærkværdighed, at Barbie er blevet så utroligt populær.

Barbie findes i et hav af forskellige modeller, og der er blandt andet også produceret et utal af kendte personer som Barbiedukker. Flere designere har igennem tiden også givet deres bud på, hvordan en Barbiedukke styles allerbedst. Med andre ord er Barbie mere alsidig, end man måske lige ville gætte på. Vi håber, du vil dykke ned i vores sortiment af Barbie og finde den dukke, du leder efter.

Bliv inspireret af Barbie

Barbie er ikke blot et kønt ansigt og lyserøde biler. Mattel har blandt andet også lanceret flere dukker i serien karrieredukker. Her finder du for eksempel Barbie som pilot, kok, politiker og TV-vært. Vi forhandler også en Barbiedukke, der ligner den anerkendte astronaut og professor, Sally Kristen Ride, der var den første kvinde i rummet. Blandt vores sortiment finder du også Barbie klædt i klæderne af store kulturpersonligheder som for eksempel David Bowie og Ella Fitzgerald. Hvis du vil vide mere om de enkelte dukker og deres respektive personligheder, kan du trykke dig ind på varerne her på siden. Her finder du også relevant information om blandt andet størrelsen på figuren.

Alt i tilbehør til Barbie

Her på siden finder du udover de mange Barbiedukker også forskellige typer af legetøj og accessories. Vi forhandler blandt andet svømmevinger med Barbie og Barbie Color Reveal. Du kan selvfølgelig også købe separat tøj og parykker til dine Barbiedukker, så du kan personliggøre din figur. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Dette kan du blandt andet gøre ved at ringe til os på tlf. 39 39 30 55. Du kan også sende os en mail på kundeservice@superhelten.dk. Hvis du vil have en holistisk oplevelse af Superhelten Legetøj, kan du kigge forbi en af vores fysiske butikker. Vores butikker er spækket med leg og magi og er indrettet med forskellige, tematiserede rum, så du for alvor kan fordybe dig i vores legetøj.