Evil Dead / Army of Darkness

Er du på udkig efter de fedeste Evil Dead figurer? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Superhelten Legetøj er vi ægte nørder, og har derfor fundet de allerbedste actionfigurer til vores sortiment. Så gå på jagt i vores udvalg, og find lige præcis de figurer, du mangler i din samling.

Evil Dead figurer fra den kendte komedie-gyser

Er du fan af den amerikanske gyser-franchise, Evil Dead? Det er vi også. Med en samling på fire film, en TV-serie og udvidelser til endnu flere formater som videospil og tegneserier er den skræmmende, fantastiske fortælling blevet populær blandt gyserelskere i hele verden! Derfor bliver der også produceret Evil Dead figurer og andet Evil Dead merchandise, der kan pryde hjemmet hos de mange fans. Figurerne forestiller blandt andet karaktererne fra de oprindelige film The Evil Dead, Evil Dead II og Army of Darkness. Blandt de uhyggelige, realistiske figurer finder du for eksempel den legendariske skurk Evil Ash, der er hovedpersonen og Ash Williams’ dæmoniske dobbeltgænger.

Find den perfekte gave til en Evil Dead-fan

Står du og mangler den ideelle gave til en inkarneret Evil Dead-fan? Så tag et kig i vores udvalg af Evil Dead figurer og merchandise! En figur fra Evil Dead er et sikkert hit, når der skal lægges pakker under juletræet eller fejres specielle begivenheder. Du kan købe vores udvalg af Evil Dead figurer her i vores webshop eller besøge en af vores butikker på Østerbro og Frederiksberg i København. Her vil der altid stå en helt eller heltinde klar til at guide dig igennem vores udvalg og hjælpe dig med at finde den gave, der vil vække størst glæde.