Game of Thrones

Er du også blevet fortryllet af det vilde fantasy- og middelalderunivers i Game of Thrones? Historien om familiernes evige kamp om æren og magten i Westeros har taget verden med storm. I otte barske og spændingsfyldte sæsoner følger man de markante personligheder og de interne romancer og intriger mellem familier som Stark, Lannister og Targaryen. Superhelten Legetøj er store Game of Thrones fans. Vi har derfor samlet et stort sortiment af fede Game of Thrones merchandise, så du kan bringe den spændende fortælling hjem i din stue. Gå på jagt efter det helt rigtige merchandise lige her!

Game of Thrones merchandise - Bliv en del af Westeros

Elsker du også at samle på merchandise, der understreger din kærlighed til dine yndlingsserier og tager dig med ind i filmuniverset? Så er du landet det rigtige sted. Hos Superhelten Legetøj finder du fede Game of Thrones merchandise til både fans og samlere. Med vores merchandise kan du tage Westeros med hjem og leve dig ind i den vilde verden. Du finder for eksempel Game of Thrones replika af Gendry Baratheons og Khal Drogos våben. Gå på opdagelse i vores udvalg og find replika og aktionfigurer af dine yndlingskarakterer!

Spil magtspillet med Game of Thrones merchandise

I vores udvalg af Game of Thrones merchandise finder du også spændende brætspil. De forskellige Game of Thrones brætspil har alle den populære serie som omdrejningspunkt. Hos Superhelten er vi vilde med det klassiske mysteriespil, Cluedo, som du også kan finde i en særlig Game of Thrones udgave. Dyk ned i fortællingen, karakterne og mysterierne i Westeros!

Hvis du drømmer om at blive en del af det politiske magtspil i serien, finder du også spændende kortspil, der kan gøre dig til konge af King’s Landing. Tiltræk nye allierede og dan de stærkeste alliancer for at blive den mest magtfulde person i Westeros!

Selvom serien om det politiske magtspil er barsk og brutal, har seriens karakterer senere lagt ansigt til memes på internettet. Så i den mere sjove afdeling har ”What do you meme?” udviklet en særlig Game of Thrones expansion pack, hvor du har muligheden for at lave de sjoveste memes med Jon Snow, Tyrion Lannister og alle dine andre favoritkarakterer.