Heroes of Goo Jit Zu

Kender du heltene fra Goo Jit Zu? Hvis ikke, så kommer dine børn nok snart til at introducere dem for dig! De seje 'monstre' fra tegnefilmsserien på YouTube er blevet til actionfigurer som både er squishy, fidget-agtige og actionfyldte på samme tid. Én er ikke nok - saml dem alle!

The Heroes of Goo Jit Zu saves the day!

Hos Superhelten kan du nu også få de populære Heroes of Goo Jit Zu actionfigurer fra tegnefilmsserien af samme navn. Heroes of Goo Jit Zu er en helt ny måde for børn at lege med actionfigurer. Måske er du allerede stødt på forskelligt underligt squishy-legetøj med vandperler eller sand indeni? Det er SINDSSYGT populært hos børnene!

Konceptet med Goo Jit Zu er fuldstændigt det samme - bare med sjove karakterer og en sej historie bag (nogen har været virkelig smarte her)! Goo Jit Zu heltene er semitransparente, bløde figurer, der hver især er fyldt med unikke kræfter, som de bruger til at bekæmpe onde fjender og redde dagen. Hver eneste actionfigurs indre er nemlig fyldt med ‘taktile hemmeligheder’, så som knitrende plastik, klistret glimmer, klæbrige vandperler, blødt sand og andre tilfredsstillende slags indhold. De forskellige materialer ændrer den måde, man leger med hver Goo Jit Zu karakter, så hver enkel actionfigur har sin helt egen unikke legeoplevelse. Der er knald på farverne og flotte detaljer, som sammen med den taktile oplevelse, gør figurerne utroligt sjove at udforske og lege med!

Husker du 'Stretch Armstrong'? Heroes of Goo Jit Zu kan også strækkes, klemmes og vrides lige så tosset, som man vil - de vil altid vende tilbage til deres originale form! Figurernes kroppe kan faktisk strækkes ud til 3 gange deres størrelse og derefter vende tilbage til normal størrelse! 

Oplev et kæmpe udvalg af helte i forskellige former, farver og størrelser. Vi har Dino Power serien, Stone Age Rampage X-Ray serien og meget, meget mere. Nogle af figurerne kan bevæge munden, og nogle kan endda sige lyde og lyse! Batman, Spider-Man og andre DC og Marvel karakterer rider også med på Goo Jit Zu bølgen - det ville da også være for dumt at lade være…

(Husk at I kan tjekke Heroes of Goo Jit Zu tegnefilmene ud på YouTube, hvor I kan se ungernes yndlingshelte redde dagen!)