Iron Maiden

Er du vild med det engelske heavy metal-band, Iron Maiden? Og har du samtidig en interesse for seje actionfigurer og fedt merchandise? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos Superhelten Legetøj finder du nemlig et stærkt sortiment af Iron Maiden merchandise. Så slå dig løs i vores udvalg lige her!

Iron Maiden merchandise til de vildeste fans

Er du stor fan af Iron Maiden, deres vilde univers og deres musik? Så er du langt fra alene. Siden bandet blev dannet af Steve Harris og Dave Murrey i 1975, er de blevet et af de mest populære heavy metal-bands i verden. Deres diskografi tæller intet mindre end 38 forskellige albums, og de har på verdensplan solgt mere end 120 millioner albums. Deres vilde udvikling og popularitet har desuden også gjort dem til et betydningsfuldt band inden for deres genre. De har nemlig haft stor indflydelse på udviklingen af senere bands som Metallica og Slayer. I 2005 blev bandet tilmed optaget i Hollywood’s Rockwall. Hvis du er lige så vild med Iron Maiden, som vi er, bør du tage et kig på vores solide udvalg Iron Maiden merchandise.

Merchandise med Eddie - Iron Maidens maskot

Når du er på udkig efter Iron Maiden merch, vil du ikke kunne undgå at støde ind i Eddie. Zombien Eddie er Iron Maidens ikoniske maskot, der både optræder på deres albumcovers, i deres musikvideoer og til deres koncerter. Zombien er derfor også den helt centrale figur i meget Iron Maiden merchandise, hvor han ofte optræder i forskellige voldelige eller makabre situationer. Her hos Superhelten Legetøj finder du for eksempel den uhyggelige maskot som actionfigur.