Paw Patrol

I Adventure Bay kan de altid regne med hovedfiguren og hans nuttede samling af hundehvalpe, som hjælper byens beboere med store og små problemer. Leg videre hjemme hos dig selv med Paw Patrol legetøj, figurer, bamser, biler, legesæt og meget mere fra Superhelten Legetøj. Vi fører selvfølgelig også udklædning, merchandise, festartikler og pynt til jer, der ikke kan få nok af Paw Patrols søde univers.

Mød Chase, Marshall og de andre hundehvalpe som Paw Patrol legetøj

Hvem er din yndlingshundehvalp i Adventure Bay? Vi synes, at alle hvalpene har unikke kendetegn og personligheder, som er utrolig nemme at holde af. Her i udvalget kan du derfor finde Paw Patrol legetøj, figurer og bløde bamser til de mindste i alle afskygninger. Find Chase, Marshall, Rubble, Zuma, Rocky og Skye og alle deres seje køretøjer, som de jo ikke kan undvære, når de skal ud på deres action-fyldte redningsmissioner. Nu kan du være med til at redde byen! Meget af vores Paw Patrol legetøj her i udvalget gengiver redningsscener, som du helt sikkert vil genkende fra serien. Red eksempelvis Adventure City fra skøre borgmester Humdinger ved hjælp af en brandbil, en helikopter, en bulldozer eller Chases smarte metalbil. Du kan også få hjælp af hundehvalpenes seje dragevenner og tage en flyvetur med Draco, Flame eller Blizzie.

Alt i Paw Patrol legetøj, figurer og merchandise til de mindste

Vi forhandler Paw Patrol legetøj og bløde bamser, der er egnet til fans helt ned til 3 år, så de fleste børn kan slutte sig til legen med dette udvalg. I vores fantastiske sortiment af Paw Patrol legetøj og tilbehør finder du også udklædning, der kan forvandle dig til den legesyge politihund Chase eller den sjove og kluntede Marshall, som altid vælter ting på sin vej. Se også nærmere på strandsæt, puslespil, spil, pynt, dekorationer, paptallerkener, plastikkrus og invitationskort, der giver dig mulighed for at holde en super sjov fødselsdagsfest i gennemført Paw Patrol-stil.