Sylvanian Families

Velkommen til et gigantisk eventyrligt univers fyldt med bedårende dyr fra skoven og noget af det mest detaljerede tilbehør på markedet!

Mød familien Chokolade-Kanin

De ikoniske Sylvanian Families blev kendt i Danmark som ‘Skovens Dyr’ og stammer egentlig fra det japanske firma, Epoch, helt tilbage i 1985. Det hele startede med små dyrefigurer af flokket plastik: mus, bjørne og kaniner og simple møbler i en skovgrøn farve.

Legetøjsserien har efterhånden vokset sig til en stor samling af søde dyrefigurer, som giver børn mulighed for at skabe deres eget univers af dyrefamilier og lege sig gennem hverdagssituationer med et tvist af fantasi og eventyr. Hos Sylvanian Families kan børnene møde katte, får, pindsvin og egern, men også de mere eksotiske dyr som elefanter og pandaer. Alle dyrene har et navn, nogle interesser og måske et job - og så er det ellers bare om at fylde personlighed på! Dyrefigurerne kan klædes på med flot tøj og flytte ind i et af Sylvanians mange huse. Sylvanian har et kæmpe udvalg af dukkehuse, så man kan få både imponerende slotsvillaer, hyggelige hytter og sågar en lille pindsvinehøj. Derudover findes der møbler til alle tænkelige rum, lige fra badekarret med løvefødder til køkkenøen med pandekagegrej og tripple-decker køjesengen til børneværelset. Man kan også få en familiebil og en autocamper, så familierne kan tage på ferie. Dyrene tager selvfølgelig også på indkøb, og der kan fås butikker med masser af tilbehør som for eksempel et bageri og et supermarked.

Der findes desuden et helt univers omkring Sylvanians babyer med vuggestue, legeplads, pusleborde, forlystelsespark og meget mere. Det giver rig mulighed for rolleleg, hvor børnene enten tager sig af baby eller leger, at de er en baby.

 

Hvem elsker Sylvanian Families?

Spørgsmålet er måske nærmere: Hvem elsker ikke Sylvanian Families? Igennem næsten 40 års har Epoch formået at skabe succes med deres vidunderlige legeunivers ved at holde fast i en skøn tradition men også forny sig undervejs. Sylvanian Families appellerer både til børn og voksne lige fra de ganske små til de større børn, helt op til nostalgiske voksne, som med glæde husker figurerne fra deres egen barndom og seriøse samlere med dyb passion for alt, der har med Sylvanian at gøre!

Sylvanian Families er godt legetøj, fordi det lader børn bygge deres egne historier og hjælper dem med at udvikle sociale færdigheder og følelsesmæssig intelligens gennem fantasileg. Som Epoch selv siger, er Sylvanian-universet et fristed, hvor alle kan være del af en familie og lære om relationer og om at være søde mod hinanden!

Universet og temaet henvender sig hovedsageligt til piger og kan i princippet leges med helt ned fra 3 års alderen. Superhelten synes dog, at produkterne egner sig bedst fra ca. 5 år og op, da Sylvanians produkter indeholder mange detaljer, der er ret små og kræver lidt fingerfærdighed. Til gengæld kan legetøjet blive ved med at give legeglæde helt op til tween-alderen.

Kom og se Superheltens store udvalg af Sylvanian Families i én af vores butikker eller udforsk webshoppen. Hvis I endnu ikke har Sylvanians derhjemme, anbefaler vi at starte med et Sylvanian dyrefamilie-sæt og et af de mindre huse. God fornøjelse med legen!