WETA

Figurer, statuer, dioramaer og andre samleobjekter i en detaljegrad uden lige!

Weta Workshop blev grundlagt i 1987 af Richard Taylor og Tania Rodger. Den innovative virksomhed beliggende i Wellington, New Zealand har opnået global anerkendelse for deres ekspertise inden for special effects, filmproduktion, og skabelsen af fantastiske kreationer til film, tv-serier, videospil og meget mere.

Weta Workshop har været en afgørende del af skabelsen af nogle af de mest ikoniske film og franchises i moderne tid, herunder "Ringenes Herre"-trilogien, "Hobitten", "Kong: Skull Island", "Blade Runner 2049", "Mad Max: Fury Road", "Avatar" for blot at nævne nogen få. Weta Workshop har bidraget til skabelsen af fantastiske fabelskabninger og kreaturer, produktion af de våben der bliver brugt i filmene, de sirlige kostumer, rekvisitter og endda også de specialeffekter som løfter universerne til det det særlige du har lært at elske.

Med Weta Workshop og deres enestående evne til at kombinere håndværksmæssig dygtighed, teknologi og kreativitet er der skabt enestående og autentiske verdener, der trækker seere og fans dybere ind i fortællingerne. Deres præcision og engagement i detaljerne gør deres arbejde bemærkelsesværdigt realistisk og overbevisende - her hos Superhelten er vi flere der er ved at falde i svime over særligt deres statuer og dioramaer fra særligt Lord of the Rings.

Ud over deres arbejde i filmbranchen har Weta Workshop også skabt en imponerende portefølje af samlerobjekter og merchandise, der appellerer til fans verden over. Deres figurer, rekvisitter og andre kreationer er elsket af samlere og entusiaster for deres håndværksmæssige kvalitet og trofasthed over for de oprindelige designs fra filmene.

Med deres dedikation til håndværksmæssig dygtighed, innovation og lidenskab for historiefortælling forbliver Weta Workshop en favorit inden for film- og underholdningsindustrien og fortsætter med at inspirere og begejstre fans over hele verden.

Hos Superhelten legetøjsbutik på Østerbro, har vi et særskilt rum i butikken, hvor vi har statuer til udstilling og til salg. For at du kan få lige præcis din drøm til at gå i opfyldelse, så har vi en helt unik mulighed for at bestille Weta Workshop statuer, dioramaer og figurer hjem med en forventet leveringstid på 8-14 dage. 

Med et helt unikt samleobjekt fra Weta Workshop, garanterer vi at du har lavet en investering der nok skal bringe glæde ind i dit hjem i mange år frem.