Magic the Gathering: Kamigawa Neon Dynasty Commander deck

Magic the Gathering: Kamigawa Neon Dynasty Commander deck

Varen er ikke på lager

Neon Dynasty finder sted 2000 år efter de oprindelige Kamigawa-serier, og tilføjer elementer fra science fiction til det japansk-inspirerede plan Kamigawa. Forbered dig på alt fra cyborg-rottefolk på motorcykler til guddommelige drageånder, der svæver mellem skyskrabere!

 

Her får du et eksklusivt Magic the Gathering: Kamigawa - Commander Deck, der lader dig modificere dine creatures! 

Der findes 2 forskellige Kamigawa Commander Decks at vælge imellem: 

Vælg ‘Upgrades Unleashed’ og finpuds din styrke med Chishiro, ‘Den Knuste Klinge’! Chishiro kan lide at ændre dine creatures med Auras, Equipment og  +1/+1 Counters for at gøre dem stærkere. Udrust dine våben, fortryl dine hære, og lad dine creatures udvikle sig, så de kan besejre dine modstandere med episk forbedrede evner!

Eller vælg ‘Buckle Up’ og kør i kamp med Kotori: ace-pilot og en af de bedste futuristiske mekanikere, Kamigawa har at tilbyde! Brug artefakt-synergier til at bringe dine køretøjer til live, træd speederen i bund og kør dine modstandere over med et angreb af mekaniseret magt!

 

1 Magic Kamigawa Neon Dynasty Commander Deck indeholder:

  • 2 forskellige Foil Commanders
  • 98 normale kort
  • 10 dobbelt-sidede Tokens
  • 1 Deck Box
  • 1 Life Counter

 

Bemærk: Prisen er for 1 Commander Deck. Ved web-ordre, skriv venligst om du ønsker at bestille ‘Buckle Up’ (hvid/blå) eller ‘Upgrades Unleashed’ (rød/grøn). Vi har desværre udsolgt af Buckle up.