Masters of the Universe: Origins - action figur af He-Man på 14 cm
Masters of the Universe: Origins - action figur af He-Man på 14 cm
 
DKK 199,95 / STK
DKK 159,96 ekskl. moms
  •  

Her kan du få fat i en af de mest ikoniske Master of the Universe 'Origins' actionfigurer: 

Helten over dem alle og den eneste, der kan standse Skeletor og hans ondskab! He-Man er royal, han er muskler, og han er fuld af heltemod. Med actionfiguren følger et skjold, en kampøkse og Kraftsværdet.

Vidste du i øvrigt, at med den originale He-Man actionfigur fra 1981 havde en talje, der kunne dreje, og en power-punch-funktion?

 

Så er der spændende nyt for fans af Masters of the Universe! For mangeårige fans og for nye generationer af børn, der elsker action og eventyr, er det nu tid til at (gen)opleve hæsblæsende action og historier med He-Man, Skeletor, det hemmelige Castle Grayskull og meget mere.

Actionfigurerne i Mattels nye serie, Masters of the Universe: Origins, er 14 cm. høje og har 16 bevægelige led, og er derfor super posérbare.

De mangeårige fans vil helt sikkert sætte pris på figurernes retro-design, som ærer arven efter den elskede franchise, men også på de nye design updates, der giver et spændende kig ind i fremtiden.

Hver af figurerne kommer med kamp- og våbentilbehør og en mini-tegneserie med nye historier om den evige kamp mellem helte og skurke.

Virkelige nørder vil elske den klassiske retro-indpakning! Hold øje med nye udgivelser og start en Masters of the Universe-samling eller tilføj til den samling, du allerede har!

 

Anbefaldet alder 5+

  • Varenummer
    887961875348
  • Producent
    He-Man
  • Mærke
    He-Man