Gulvpuslespil med pige på 100 cm - Barbo Toys Classics
Gulvpuslespil med pige på 100 cm - Barbo Toys Classics
.
DKK 139,95 / STK
DKK 111,96 ekskl. moms
  •  
Kæmpe puslespil hvor du kan lærer om kroppen

Lær om dine børn om kroppen med dette spændende, sjove og store puslespil som børnene vil elske. I dette gulvpuslespil få du to puslespil i et, da det kan vendes og har forskellige motiver på hver side. Når puslespillet er samlet, måler det hele 100 cm. På den ene side kan børnene lære de forskellige kropsdelene at kende og når det vendes, kan børnene lære om se hvordan knogler ser ud.
Puslespil er en rigtig god træning og udvikling du kan give dit barn. Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op. Især de mindste børn har brug for at få stimuleret begge hjernehalvdele, i en tidlig alder, da de på dette tidspunkt udvikler sig mest. Der er mange fordele ved at lægge puslespil heriblandt udvikling af barnets øje-hånd koordination, grovmotorikken, finmotorik, farve genkendelse, figur forståelse, hukommelse, problemløsning, tålmodighed, sociale færdigheder og afslapning og fordybelse. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.


Æskens størrelse er 21,5x11,8x31 cm og der er 26 flotte brikker.

  • Varenummer
    5704976059400
  • Producent
    Barbo Toys
Bestsellers i Spil