Age of Sigmar - Storm to the Cast and Eternals

Stormcast Eternals er en af de syv hære i Grand Alliance Order i Warhammer Age of Sigmar.

Hver gang himlen flænges af et lyn, er det en bataljon Stormcast Eternals, der bliver beamet ned på slagmarken. De er sendt af Sigmar direkte fra Realms of Heaven.
Deres rustninger skinner af guld i morgensolen. De er hævnens engle, som er kommet for at kræve tilbage, hvad Chaos har stjålet. It’s payback time.

Sigmars Vrede Manifesteret

Stormcast Eternals er befrierne, som skal frelse de syv planeter, hvor Chaos har overtaget. Gudekongen Sigmar har håndlavet Stormcast Eternals, som sin personlige armé af gyldne superkrigere. Stormcast Eternals er the Targaryans of Warhammer. Den overlegne herskerrace. De har en lys og gylden æstetik, de holder drager, og de er ved at uddø. Eller de er i hvertfald limited edition. Der er kun dem, der er, og der kommer ikke flere til. Very Targaryan.

 

Stormcast Eternals er ikke almindelige kødelige væsner men rene sjæle – hver og én specielt udvalgt af Sigmar på vej fra den kollapsende gamle verden. Disse rene sjæle tager Sigmar med sig til The Realms of Heaven, iklæder dem den gyldne magiske rustning af Sigmarite og giver dem de bedste magiske våben. Stormcast Eternals er evigt levende. Hvis en kriger falder i kamp, flyver sælen tilbage til The Realms of Heaven, hjem til Gudekongen, som reforger helte til legender, der vender tilbage til slagmarken -  stærkere end før. Sigmar er blevet gammel og hård af at overleve verdens undergang, og han tager ikke længere noget crap fra nogen. Og han giver ikke weekend-tillæg.

Sigmar har indgået en pagt med Dracothian, the all-father of dragons. Dracotians børn, altså alle drager, er allierede med Sigmars himmelske Rige, og hjælper The Stormcast Eternals i kampen mod Chaos. Drager er hurtige, drager er stærke, og drager spyr ild. Drager har ingen downsides.

 

Spil Stormcast Eternals

Stormcast Eternals er en udpræget elite hær. Du har få, men virkelig gode figurer på spillebordet. De er de bedste krigere, de har den bedste rustning og de bedste mounts. Reglerne og litteraturen til Stormcast Eternals er det mest udbyggede i Age of Sigmar, så mulighederne er mange flere end for mange af de mindre hære. Stormcast Eternals er omgivet af Celestial Magic, og både deres våben og skjold er magiske.

Et fedt aspect ved Stormcast Eternals er deres Deepstrike. Deepstrike er den spiltekniske afbildning, af at de ankommer med lynet. Du bestemmer på forhånd, hvor de skal materialisere sig på spillebordet, og så er der surprise for din modstander.

Endnu en uimodståelig feature er kometen. Ja, Gudekongens egne kan selvfølgelig tilkalde en komet, som vil ramme et bestemt sted på spillebordet. Den kommer tættere og tættere på hver tur, og dine terningrul afgør, hvornår den rammer. Og når det gør, så går der hul.

 

Mal Stormcast Eternals

Mange figurer fra Stormcast Eternals findes som ”Easy to Build” -pakker. Easy to Build er figurer, der klikker sammen, der behøves altså ingen lim for at samle figurerne. Nemt :-)

Stormcast Eternals er nok de letteste modeller at male flot, især hvis du bruger Zenithal Highlight metoden. Selve figurerne er større end andre figurer, deres kapper svinger smukt, fladerne er store, og de har detaljerede våben. Det visuelle univers er himmelsk, lyse nuancer og masser af guld!

Når du skal i gang med at male Stormcast Eternals, er Dracotian Guard et godt valg. Her har du både drage og rytter, og det er en figur, du bliver glad for, når du skal opbygge din hær.


Alternativt Evocators on Celestial Dracolines. (Yes, det er katte-drager!)
Og så er der selvfølgelig Stardrake, som er den fedeste figur – overhovedet. Med sine over 100 dele og 20 cm. er han kongen af Age of Sigmar. Period.

 

Hvis du er nede med gudekongens gyldne hævnere, så tjek denne web-comic. Det er fabelagtig meta-sjovt!