Space Marines - The Adeptus Astartes

The Space Marines. Marines in space.

Adeptus Astartes er de største krigere nogensinde.

De forsvarer galaksen mod ydre og indre fjender med frygtindgydende styrke og dedikation. De kan modstå angreb, der ville have destrueret enheder af almindelige soldater, og de kan ikke angribes af nogen sygdom. De er renhjertede, de har viet deres liv til kejseren og vil ikke vige for noget for at tjene hans vilje.

...

Adeptus Astartes er grunden til, at menneskeheden lever endnu. Uden disse overmenneskelige superkrigere, ville Chaos for længst have trampet hen over de uduelige bittesmå silkebløde pissemyrer, som vi mennesker er.

The Making of a Space Marine

Hver enkelt Space Marine er resultatet af en livslang udvælgelsesproces. Kandidater til at blive medlem af Adeptus Astartes, er i intensiv træning hele livet. Undervejs bliver disse (lykkelige udvalgte) soldater genmodificeret, for at de kan opnå en endnu højere tilstand af styrke. Deres sanser forbedres og deres mentale styrke trænes til absolut elite standard.

For tilblivelsen af en enkelt Space Marine, har 100 mand trænet til peak condtion. Konstant bliver de dårligste screenet fra, indtil der kun er fem tilbage. De 5 overlevende bliver injected med spacemarine gums: DNA fra Roboute Guilliman ham selv (Tænk Wolverine, der får installeret sit adamantium skelet)! De bliver 2,5 meter høje. De udvikler et ekstra hjerte, og en tredje lunge. Røntgensyn. De knuser sten med de bare næver. De bliver supermennesker, der skal kunne tilbageholde horder og atter horder af chaos.

Og kun én af de oprindelige ethundrede kandidater ender med at slutte sig til et Chapter, som en helstøbt Adeptus Astartes.

Spil Adeptus Astartes

Space Marines er den største og mest populære hær i Warhammer 40.000. De er kernen og omdrejningspunktet, fordi de fortæller historien om menneskehedens kamp for overlevelse i en grum, mørk fremtid. Det betyder, at de også er den bedst udviklede hær, med flest variationer og muligheder.

Når du bygger en Adeptus Astartes hær, er det en fordel at holde sig til ét Chapter, fordi der til hvert Chapter er knyttet nogle fordele og special rules. White Scars har Bikes som core choice, Blood Angels må have et Death Company med, eller Deathwatch som kan vælge fra alle Chapters. Du kan også designe dit eget Successor Chapter, en slags lillebror til et af de tolv oprindelige Chapters.

Med en hær af Space Marines, er dine terningslag er altid gode. Adeptus Astartes er en udpræget elitehær forstået sådan, at du har få men stærke figurer på bordet. Hvordan føles det at være Captain America? Du løber hurtigere, slår hårdere og rammer bedre.

Mal Adeptus Astartes

Space Marines figurerne er ikoniske for Warhammer 40.000 med deres store rustninger og backpacks. Space Marines er nemme at male, fordi figuren er lidt større i skala, end andre Warhammer-figurer. De store overflader på deres Power Armour ser hurtigt flotte ud med highlights på kanten. Der er en grund til, at det altid er Space Marines man ser i maleguides!

Start med at grundd figuren i en farve, der understøtter det færdige look. Blå for Ultra Marines, grøn til Salamanders, grå til Space Wolfes. Læg så layerfarver på rustning, våben og detaljer. Så et par lag wash eller glaze, og slut af med lak. Battle Ready, ba-dahh!

 

Har du fået smag for små, blå supermænd med store guns?
Kom ned i Superhelten og se nogle mini's og snak med din lokale Warhammer connoisseur.

Selv Space Marines trænger nogle gange bare til at gå hjem og smide fødderne op i sofaen.