WWF

Hos Superhelten kan du altid finde et dejligt udvalg af fantastiske plysdyr fra WWF. Vi elsker de charmerende og naturtro dyr og er sikre på, at I også vil elske dem hjemme hos jer. Find dit barns yndlingsdyr her i kategorien eller lad dig inspirere af børnesange og historier, som er populære hos ham lige nu. En bamse fra WWF kan nemt blive favorit sovedyr nummer ét eller et nyt medlem af familien, der får ligeså meget kærlighed og opmærksomhed, som et rigtigt kæledyr ville have fået!  

Farlig tiger

Hvad siger dyrene? Har de en karakteristisk måde at bevæge sig på? Hvor lever de? Hvilke dyr er farlige? Lige fra dit barn er ganske lille, begynder det at træne sin motorik og sit sprog ved at efterligne sine forældre. Mor og far taler til og med barnet om alt mellem himmel og jord, synger sange, laver fagter; altsammen for at understøtte barnet i at udvikle et sprog. For de allerfleste børn, er dyr virkelig spændende. Dyr er søde, de er bløde, de er mærkelige, de er vilde og nogle gange ligner de os. Og så er de overalt! I børnesangene, i billedbøgerne, i børneprogrammerne, i Zoo og ude i naturen. 

Bring dyr fysisk med ind i legen og samtalen med dit lille barn for eksempel med et tøjdyr og øv jer sammen på, at den farlige tiger siger ‘WARRH!’ og den søde kattekilling siger ‘MIAV!’ Eller udforsk sammen med dit barn, hvordan et bestemt tøjdyr gør, når det bevæger sig, og prøv sammen om I kan bevæge jer på samme måde som en elefant eller en løve.

Skønne tøjdyr med et skønt formål

Når du køber en bamse fra WWF / Verdensnaturfonden er du samtidig med til at støtte verdens natur og truede dyrearter. WWF producerer realistiske bamser af dyr og dyrebørn i lækker blød kvalitet, og hos Superhelten kan du finde alle størrelser og prisklasser lige fra små babypingviner på 15 cm. til store pandabjørne på 47 cm. Du kan vælge mellem dyrearter fra hele verden og fra alle kontinenter og elementer!

Lad dit barn lave abekattestreger sammen med en sød og fræk orangutangunge - måske bliver de to nye bedste venner? Har I set pindsvin i haven hos farmor og farfar, så vælg en bedårende pindsvinebamse, og lad dit barn erindre og fordybe sig i det spændende minde. Du kan også bare vælge en stor skøn og blød panda, som er en del af WWFs logo, og nyde, at du støtter et fantastisk godt formål samtidig med, at du glæder nogen med en uimodståelig bamse!