Arkham Horror: The Card Game Revised Core Set
Arkham Horror: The Card Game Revised Core Set
.
DKK 599,95 / STK
DKK 479,96 ekskl. moms
  •  

“The boundaries between worlds have drawn perilously thin.” (Fantasy Flight Games) 

Arkham Horror: The Card Game er en genial blanding af rollespil og kortspil, og er et LCG-kortspil med en unheimlich Lovecraft-inspireret baggrund fyldt med monstre, mystik og vanvid! Her i en revideret udgave:

Arkham Horror forvandler jer til efterforskere i den rolige by Arkham i New England. I har selvfølgelig talenter, men også fejl. Ting fra fortiden, der hjemsøger jer.

Lige meget hvad, vil I finde både jeres styrker og jeres svagheder afspejlet i jeres tilpassede deck, og disse kort vil være jeres ressourcer, mens I arbejder sammen om at opklare nogle af verdens mest skræmmende mysterier! Hvert eneste af eventyrene i Arkham Horror fører jer dybere ind i mystikken. I vil finde sekter og modbydelige ritualer, hjemsøgte huse og mærkelige væsener. 

Den grundlæggende spillemåde i Arkham Horror er ikke eventyret, men kampagnen. I kan blive arrede af jeres oplevelser, jeres forstand kan blive spændt til bristepunktet, og I kan ændre Arkhams landskab ved at brænde bygninger til grunden. Ethvert valg og enhver handling har konsekvenser, der rækker langt ud over den umiddelbare løsning af det aktuelle scenarie. Jeres handlinger kan give jer vigtige erfaringer, der gør jer bedre forberedt på de eventyr, der stadig ligger foran jer.

 

Arkham Horror: The Card Game Revised Core Set passer heldigvis til alle tidligere Arkham Horror: The Card Game udgivelser. En af de eneste forskelle er, at Fantasy Flight Games har gjort det nemmere at finde de kort, I skal bruge, i æsken - det er nice! Der er ikke nogen nye kort i den reviderede udgave. Til gengæld er der tilføjet kort fra nogle af de tidligere udvidelser, og der er kort nok til, at I kan spille helt op til 4 spillere sammen!

 

Anbefalet alder: 14+

Antal spillere: 1-4

Spilletid: 60-120 min.

Sprog: Engelsk

 

  • Varenummer
    841333113117
  • Producent
    Fantasy Flight Games
  • Mærke
    Arkham Horror