Superhelten Østerbro

Når du pludselig opdager, at du går ned ad Nordre Frihavnsgade på Østerbro, så fortvivl ikke!

Du er blevet udvalgt! Du følger blot kaldet i dit hjerte!

Den dragende magnet er Superhelten Legetøj, du mærker det med det samme. Lyset og varmen strømmer dig i møde fra de store og udsmykkede vinduer. Hvis du tror, det er en almindelig legetøjsbutik, så opdager du hurtigt, at almindelig ikke gælder her.

Du åbner langsomt og nysgerrigt døren til den, tilsyneladende, lille legetøjsbutik. Passionen for legetøj strømmer dig i møde, byder dig velkommen, og hverdagens stress bliver efterladt på gaden.

De to lokaler, som du træder ind i, har legetøj fra gulv til loft i alle de kendte mærker og typer. Du finder Pokèmon, Playmobil, Barbie, LEGO, Schleich, Paw Patrol og malebøger, klistermærker og HAMA perler. Men som TARDIS fra Doctor Who, kan skinnet bedrage, og der er en lille uskyldig døråbning midt i butikken. Døråbningen fører til et mørkere rum, malet som en af væggene på Hogwarts. En trappe fører ned i dybet.

Straks din fod slipper det nederste trin kan du mærke superheltenes kræfter omkring dig. En trang til eventyr og store gerninger fører dine skridt rundt i de tre lokaler. Det første er der en stor samling af superhelte legetøj, som hverken børn eller voksne kan andet end elske.

Som i en gyserfilm, går du nysgerrigt og søgende videre til næste rum. Herinde er legetøjet ikke længere mest til børn. Figurer og merchandise fra gyser-, kult- og familiefilm og spil, fylder nu reolerne til loftehøjde.

Som en evemtyrer på quest går du ind i det sidste rum. Omfanget af dine anstregnelsers frugt tager pusten fra dig. Tryllestave, kåber, bamser og samleobjekter fra Harry Potter fylder hele dit synsfelt, og du tror, at du har set det hele. – men du tog fejl, for bag din ryg har superheltestatuer af alle slags samlet sig i glasskabe. En tanke slår ned i dig.

Du ved pludselig, hvorfor du blev draget til at gå ind i Superhelten Legetøj.

Man bliver aldrig for gammel til legetøj.

Kontakt os

Kundeservice har åbent 10 - 16 mandag - fredag