Basing & Tuft

Husk basen! Al god figurmaling falder til jorden med et brag, hvis basen er udekoreret og bar. Det er lynhurtigt at lave en cool og realistisk base med sten, sand og græstotter.

Ned til allermindste detalje

‘Basing’. Hvad er det, og hvorfor skal man egentlig bruge tid på en flad genstand, der blot har en praktisk funktion, nemlig at undgå at din figur vælter? Det er meget simpelt: en base med et ‘færdigt’ look hjælper din figur med at opnå et fuldkomment udseende og passe bedst muligt ind i enhver given setting. Aldrig gå ned på detaljer!

Hvis du har brug for at få et større antal figurer klar til turnering, eller du er nybegynder, der aldrig har rodet med den slags, kan en simpel basing faktisk klares ret hurtigt og nemt. Den billigste måde, man kan gribe det an på, er at bruge en blanding af vandbaseret lim og groft sand og så tilføje lidt farve, når det er tørret op. Der findes selvfølgelig også produkter med struktur og farve i, der er klar til brug, og som du bare kan smøre på direkte fra bøtten. Når din base har fået struktur, kan du tilføje græs, buske, sten eller andre miniature objekter som en gravsten, et kranie eller noget helt tredje. Jo flottere detaljer, jo mere overbevisende bliver din figur.

Superheltens udvalg

I Superheltens ‘Basing & Tuft’-kategori finder du et sortiment af nøgne plastikbaser samt ‘Battle Ready’-baser, som allerede er flot dekorerede og klar til action. Du finder derudover et udvalg af lækkert tuft, som er kunstige miniaturegræstotter i forskellige nuancer af grøn. Hvis du laver figurer, der skal passe ind i en vinter-setting, kan du også få kunstig sne, som kan give dig den helt rigtige base-finish. Skal der andre detaljer på din base, kan du også få små dekorationssten eller for eksempel miniaturepigtråd. Lim til basing finder du i vores kategori med lim & lak. Skal du lave mange baser på en gang, eller kan du bare godt lide at have et lille lager parat, kan du få basing-sæt, der indeholder lim, samt en samling af sand og sten i forskellige strukturer og forskelligt tuft. Gå på opdagelse i vores univers af grej til basing og lad dig inspirere til at blive en ‘boss at basing’!