Blood Bowl

Er Fantasy Football sådan et halvsygt PS2 spil, hvor man må blande spillere fra forskellige klubber rundt med hinanden? Nej, det er det ikke. Velkommen til Blood Bowl - The Game of Fantasy Football.

Blood hvad?

I Blood Bowl spiller du et football hold fra Warhammer universet, det kan være orker, elvere eller noget tredje. Holdene dyster i traditionel Amerikansk Football på spilleplade, tilsat slåskamp med vold. Du er træneren, der skal få dit hold til at vinde – alle kneb gælder! Der er dommere der skal beskikkes, knive der skal forgiftes og stjerner på holdet som skal have plejet deres ego, for at performe bedst muligt.

Blood Bowl er let at komme i gang med, det er humoristisk og vildt. Der er mere tempo på end Warhammer Age of Sigmar eller Warhammer 40.000, som godt kan være lidt terning-tungt.

Og så er det altid relativt let at finde en makker, og enes om setup og regler. Blood Bowl er perfect til liga, vi anbefaler varmt at joine den nationale Blood Bowl turnering Danish Masters. Læs mere her.

I gang med Blood Bowl

Vi anbefaler at starte med grundspillet Blood Bowl – The Game of Fantasy Football, der indeholder alt hvad du skal bruge for at skubbe din fodboldkarriere ud over rampen (og ned i en racerbil der kører til Mad Max eller Shalows Helte – The life of a Jugger). God fornøjelse og må heldet være med dig.