Warhammer

Har du en lille general gemt i maven? Kunne du tænke dig at lede store sci-fi- eller fantasy-hære i episke kampe, mens du slår dine fjender med overlegne taktikker og strategier? Så er Warhammer noget for dig!

Bestsellers i Warhammer

En kæmpe verden af kamp, heltemod og farverige figurer

Den første udgave af Warhammer blev udgivet i 1983, siden da er der kommet nye regelsæt, nye perioder, hære og spinoff titler til, som har gjort, at Warhammer er blevet et af de førende tabletop RPG franchises.

Warhammer er inspireret af gamle krigsspil, hvor man bruger små miniature-figurer til at simulerer slagmarker. Spillerne rykker deres figurer, angriber med dem ved hjælp af terninger, og vinderen er den spiller, der var i stand til at slå flest af modspillerens figurer ud af spillet.

Der er to store grene indenfor Warhammer. Du kan enten spille Warhammer 40k, som er et krigsspil, der foregår 40 tusind år ude i fremtiden. Menneskeheden har bosat det meste af den kendte galakse, men er under angreb fra alle sider af andre racer og forrædere af menneskeheden, der tilbeder de onde Kaos guder. Det er et spil, hvor du kan spille som de noble Space Marines, de mystiske Necrons eller de gale Orkz, samt en masse andre racer, som hver har deres unikke æstetik og tilgang til krigsførelse.

Hvis du gerne vil have mere fantasy i dit krigsspil bør du kigge på Age of Sigmar, hvor guder og helte slås med - og nogle gange mod - hinanden for enten at opretholde verden eller smadre den fuldstændigt. I Age of Sigmar finder man de mere klassiske fantasy racer, såsom udøde, elvere, dværge og gobliner; alle sammen med deres unikke figurer og spillestile.

Med så forskellige spil, indeholdende så forskellige racer, kan du være evigt forsikret om, at du har flere års underholdning, der står og venter på dig, og du behøver ikke engang være glad for at spille brætspil, da du også kan bruge flere timer på at samle, male og udsmykke de detaljerede plastikfigurer som Warhammer har fået udgivet i over de sidste 35 år.

Udforsk Superheltens kæmpe udvalg af Warhammer

Hos Superhelten er vi selv kæmpe fans af Warhammer! Vi elsker at male og spille med vores figurer og der er flere af os, der har været en del af Games Workshops kæmpe univers i over ti år, mens vi har brugt et utal af timer på at samle, male og spille med vores hære. 

Warhammer er et fantastisk brætspil, der er tilgængeligt for superhelte i alle aldre.