Bøger, Aktivitetsbøger og Dagbøger

“Der var engang en pige, som kaldtes den Lilla Møghætte…” Du kan altid finde en god børnebog hos Superhelten, og vores yndlingshistorier er dem, der er fantasifulde og gerne lidt sjove og frække. Gå på opdagelse i vores univers af bøger, og find noget til godnathistorielæsningen eller din lille bogorm derhjemme!

Bestsellers i Bøger, Aktivitetsbøger og Dagbøger

Så er der godnathistorie 

Godnathistorietid er den ultimative hyggestund, som både hjælper dit barn med at geare ned og med at udvikle sprog og læsefærdigheder. Børn får ofte en yndlingsbog, som de periodevis vil høre om og om igen. Det kan selvfølgelig blive lidt trættende i længden, for den der læser højt, og derfor er det godt at have et bredt udvalg af børnebøger at friste barnet med. Uanset om der er tale om en godnathistorie eller et lille pusterum fra en travl hverdag med masser af fart på, så sænker der sig en særlig ro over børnene, når de kan læne sig tilbage og høre en god historie eller selv fordybe sig i en dejlig billedbog.

Du kan vælge at præsentere børnene for dine favorit historier og rim og remser fra din egen barndom, eller læse nogle nye, finurlige fortællinger. Én ting er helt sikkert: tid og sted vil forsvinde, når I sammen lever jer ind i bøgernes fantastiske universer.   

Gode børnebøger

Hos Superhelten har vi et bredt udvalg af børnebøger, og her er garanteret noget for enhver smag! Hvilket tema kan I bedst lide hjemme hos jer? 

  • Bøger med kendte figurer som den Lille Prinsesse? 
  • Spændende bøger, der kan lære dit barn om dinosaurer, biologi eller anatomi?
  • Sjove bøger med musiske aktiviteter og lydeffekter og knapper, der skal trykkes på?
  • Super fjollede bøger om for eksempel numser? 
  • Fantastiske eventyrlige fortællinger om trolde og Møghætter? 
  • Bøger, hvor man skal finde noget? 

Det her er bare et lille udpluk af medrivende bøger, som kan få en plads på boghylden hjemme på børneværelset. Her er bøger både til det helt lille barn og de større. Læs sammen og find også noget, som kan inspirere dine børn til selv at gå på opdagelse i litteraturens verden.

Opgavebøger og dagbøger 

I vores sortiment er der også plads til masser af sjove opgavebøger og bøger, der kan hjælpe de yngste skolebørn og før-skolebørnene godt på vej med læsning, stavning og matematik. Du kan vælge mellem opgave- og aktivitetsbøger med temaer som ‘tegn fra prik til prik’ eller farvelæg efter tal. Til den tidlige læring af fremmedsprog har vi også bøger med opgaver til engelsk og tysk. Mange børn synes, det er spændende at føre en personlig dagbog med ‘hemmeligheder’. Hos Superhelten finder du dagbøger både med og uden kodelås og i designs der appellerer til både piger og drenge.