Bolig

Byd dine Muggler-gæster velkommen med en sej dørmåtte, når de kommer på besøg. Her bor en ægte fan!

Bestsellers in Bolig

Pynteting til hjemmet

Hjemmet er nok det sted, hvor de fleste af os bruger allermest tid. Derfor er det oplagt, at vores hjem er fyldt med ting, der får os til at slappe af og gør os glade. På denne side finder du masser af sjove og ‘skæve’ ting til din bolig. Superhelten har alverdens merchandise med dine yndlingsfigurer fra bl.a. film og tv. Vi lageret fyldt med pynteartikler til hjemmet, der strækker sig fra puder og plakater til lamper og køkkenudstyr, og vi står klar til at sende det direkte hjem til dig. Ved at bevæge dig rundt på siden finder du alle de ting til hjemmet, du kan forestille dig – Og måske også nogle produkter, du ikke vidste, at du manglede. Hvad siger du f.eks. til bordskånere med retromotiv, der forestiller PlayStation 1-kassetter? Eller en lillebitte boksebold til at få de små aggressioner ud med? Uanset om dit hjem mangler the final touch eller trænger gevaldigt til at blive peppet op, er denne side det rigtige sted at starte.

Med vores brede udvalg af ting til hjemmet kan dine yndlingskarakterer følge dig, fra du står op, til du går i seng. Slå f.eks. øjnene op på en på en pude med din favoritsuperhelts logo, og tænd lyset på en lampe med Batman motiv. Tag en tår morgenjuice af et magisk Harry Potter-glas, mens du beundrer din nyeste Star Wars plakat. Træd ud af badet på en sej PlayStation badeværelsesmåtte, og bliv budt velkommen hjem af en dørmåtte med et andet sjovt motiv. Og når du skal i seng, kan Super Mario eller en af vores mange andre bløde bamser holde dig ved selskab. Hvis du skal holde fest, har vi selvfølgelig også masser af engangsservice og pynt med Gurli Gris, Paw Patrol, Frozen og mange andre. Her på siden har du altså alle muligheder for at indrette dit hjem på en sjov og personlig måde, der passer til netop dine interesser.

Sjove ting til hjemmet

Hvem er bedst til at passe på dine penge; Hermione, Idefix, Hamm fra Toy Story, Spirillen eller en helt femte? Uanset, hvad svaret er, har vi en sjov sparebøsse parat til dig. På samme måde har du med en smart USB-buste nu mulighed for at lade Spider-Man, Deadpool eller Darth Vader holde dine vigtige ting, når du ikke bruger dem. Vi er vilde med tossede og finurlige produkter, der giver hverdagen karakter. En halvlunken kop kaffe smager f.eks. meget bedre, hvis den serveres i Hulks hånd eller fra en Pokémons baghoved. Og kreativiteten flyder lidt mere, når du skriver med en Harry Potter kuglepen, der i al hemmelighed indeholder et Røverkort. Men hvis du alligevel foretrækker lidt mere neutrale produkter, er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig. Vi har f.eks. flotte lavalamper, der kan skabe en hyggelig stemning på værelset.

Superhelten har også seje ting til boligen til de seriøse heavy metal fan: Hvad med et gedigent ølkrus, som er customized efter artwork fra dit yndlingsband? Eller en vild goblet som rødvinen kan skænkes i næste gang, du skal afholde vinsmagning?

Lige meget om du står og mangler et sæt spisepinde udformet som lyssværd eller en Harry Potter gavekasse til en ultra-fan, så finder du det her!