Dukker & Tilbehør

En herlig begyndelse på rolleleg er leg med dukker! Barnets allerførste dukke er uden tvivl noget ganske særligt og vil blive elsket, madet og vugget, som var den en rigtig baby. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af skønne dukker og dukketilbehør og find den perfekte nye dukkeven til din dreng eller pige!

Bestsellers i Dukker & Tilbehør
På lager
Bleer til dukker op til 46cm Bleer til dukker op til 46cm
5018621601600
 
DKK 69,95 / STK inkl. moms
DKK 55,96 ekskl. moms
8714627085488
 
DKK 29,95 / STK inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
Sko & strømper til dukker - flere forskellige Sko & strømper til dukker - flere forskellige
5018621601426
 
DKK 79,95 / STK inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
Tilbehør til dukker fra Klein Tilbehør til dukker fra Klein
4009847017321
 
DKK 199,95 / STK inkl. moms
DKK 159,96 ekskl. moms
887961707137
 
DKK 299,95 / STK inkl. moms
DKK 239,96 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Dukker og dit barns udvikling

Der er mange fordele ved at lade sit barn lege med dukker. Rollelege er en utroligt vigtig del af det lille barns udvikling, fordi de er med til at hjælpe barnet til at forstå den verden og det liv, han eller hun er en del af. Ved at efterligne de voksne og spejle velkendte situationer fra hverdagen prøver barnet at lege sig til en forståelse af, hvordan verden fungerer, og bearbejder samtidig en masse af de indtryk, som det får hver eneste dag.

Dukker er baseret på både babyer og lidt større børn, så børn kan relatere dem til deres venner, familie og liv. På den måde bliver dukker til et realistisk stykke legetøj, hvor børn kan anvende dukkerne og forbinde dem til scenarier og situationer, som barnet i forvejen kender til. Rollelege fremmer samtidigt dit barns fantasi og forestillingsevne, når det finder på historier med dukken som omdrejningspunkt og fortæller højt for sig selv.

Rollelege fremmer desuden evnen til at føle empati og sympati for andre mennesker. Når dukken for eksempel bliver syg, skal den passes og plejes til den bliver rask igen, og når den er ked af det skal den trøstes. Og så er det at lege med dukker selvfølgelig også med til at træne og udvikle dit barns finmotorik, når dukkerne skal klædes af og på, skiftes og mades.

Kvalitetsdukker hos Superhelten

En vellignende babydukke gør de fleste børn fuldstændigt bløde i knæene, og de vil elske at give dukken mad, kærlighed, en tør ble og en hyggelig tur i dukkevognen. Superheltens sortiment af dukker byder både på bedårende babydukker af god kvalitet, samt super skønne børnedukker med lækre udtryk og smukt tøj. Begge typer af dukker indbyder til timevis af god leg, hvor dit barn virkelig kan bringe fantasien i spil, enten ved at drage omsorg for babydukken eller ved at tage på eventyr med sin bedste dukkeven!

Vores brede udvalg af dukketilbehør gør legen endnu bedre og mere detaljeret, og mulighederne er nærmest uendelige. Der er masser af dejligt dukketøj at vælge i mellem, samt pusletilbehør og sutteflasker. Du kan også tilføje en klassisk dukkevogn til legen eller måske en høj stol, så dukken kan sidde med ved bordet. 

Se også vores udvalg af frisør- og sminkehoveder i kategorien ‘Skønhedssalon’, der giver rig mulighed for at udleve drømmen som frisør eller stylist hjemme på børneværelset. Er det mode, der mest interesserer dit barn, så prøv at kigge efter fashion dukker i vores kategori ‘Figurer & Legesæt’.