Escape Room

Spil udfordrende gådespil med escape room mekanismer i din egen sofa!

På lager
5714774000023
 
DKK 169,95 / STK inkl. moms
DKK 135,96 ekskl. moms
5714774000030
 
DKK 169,95 / STK inkl. moms
DKK 135,96 ekskl. moms
Escape room - brætspil Escape room - brætspil
5707152007103
 
DKK 369,95 / STK inkl. moms
DKK 295,96 ekskl. moms
EXIT: The Circle Jigsaw Puzzle Anno 1883 (919 pieces) EXIT: The Circle Jigsaw Puzzle Anno 1883 (919 pieces)
Bestillingsvare
4005556174478
 
DKK 149,95 inkl. moms
DKK 119,96 ekskl. moms
EXIT: The Circle Jigsaw Puzzle Anno 1683 (919 pieces) EXIT: The Circle Jigsaw Puzzle Anno 1683 (919 pieces)
Bestillingsvare
4005556174461
 
DKK 149,95 inkl. moms
DKK 119,96 ekskl. moms
EXIT: The Circle Jigsaw Puzzle Anno 2083 (919 pieces) EXIT: The Circle Jigsaw Puzzle Anno 2083 (919 pieces)
Bestillingsvare
4005556174485
 
DKK 149,95 inkl. moms
DKK 119,96 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Find fællesskab, samarbejde og nytænkning med Escape Room!

Med hjertevarme og spænding træder vi ind i verdenen af escape room brætspil, hvor mysterier og gåder venter på at blive udforsket og løst. Disse spil tilbyder ikke blot en sjov og underholdende oplevelse, men også en mulighed for at fordybe sig i en fængslende historie sammen med venner og familie.

Escape room-brætspil bringer os væk fra skærmens ensformige glød og ind i en verden af fysisk interaktion og samarbejde. Hvert spil er en rejse gennem tid og rum, hvor deltagerne skal arbejde sammen for at løse gåder, finde ledetråde og undslippe inden tiden løber ud. Med hver brik, der placeres, og hvert kort, der vendes, skaber vi minder og styrker båndet mellem os.

Exit-spil og exit-puslespil udfordrer os med deres kreative gåder og intrigerende historier. Vi kastes ind i en verden af mysterier og hemmeligheder, hvor vi skal bruge vores logiske tænkning og kreativitet for at finde vejen ud. Som detektiver følger vi spor, løser koder og afslører skjulte ledetråde for at opnå vores ultimative mål: at undslippe.

Mysteriespil tilbyder en lignende oplevelse, men i en mere intim og hjemlig atmosfære. Vi samles omkring spisebordet, omgivet af venner og familie, og dykker ned i en verden af mysterier og gåder. I løbet af aftenen løser vi sammen gåderne, deler vores teorier og følger historiens udvikling med spænding og begejstring.

Men escape room-brætspil handler ikke kun om at løse gåder; de handler også om at styrke båndene mellem os. Som vi arbejder sammen for at overvinde udfordringerne, opstår der en følelse af samhørighed og fællesskab, der er uovertruffen. Vi lærer at lytte til hinandens ideer, støtte hinanden og fejre vores sejre sammen. Gennem spillet skaber vi minder og oplevelser, der vil vare livet ud.

Derudover tilbyder escape room-brætspil en mulighed for at komme væk fra skærmen og fordybe sig i en fysisk og interaktiv oplevelse. Vi løfter vores øjne fra vores telefoner og tablets og engagerer os i den virkelige verden omkring os. Vi bruger vores hænder til at manipulere brikker og kort, og vores hjerner til at tænke kreativt og løse komplekse problemer. Det er en forfriskende ændring fra den digitale verden og giver os mulighed for at genopdage glæden ved at lege sammen ansigt til ansigt.

Escape room-brætspil er mere end bare spil; de er en oplevelse. De er en måde at fordybe sig i en spændende historie, udfordre vores sind og styrke vores forhold til hinanden. Så næste gang du leder efter en sjov og meningsfuld aktivitet at nyde med dine nærmeste, så prøv et escape room-brætspil. Du vil blive overrasket over, hvor meget glæde, spænding og fællesskab der venter på dig.

 

Udvalg af Escape Room brætspil & puslespil hos Superhelten

Med Escape Room brætspil kan du nu skabe dit helt eget escape room, hvor end du og dine venner ønsker at spille. Escape Room brætspil er baseret på virkelighedens underholdnings escape rooms, hvor det gælder om at slippe ud af et rum, som typisk er udsmykket og dekoreret uhyggeligt og skræmmende, ved at løse opgaver og gåder i et kapløb med tiden. Hos Superhelten har vi i denne kategori samlet alle vores escape room inspirerede brætspil, som med sikkerhed vi sætte deltagernes hjerner og tanker på arbejde. Kan du og dine venner samarbejde, holde hovedet koldt under pres og slippe fri inde tiden løber ud?

Hos Superhelten har vi en række forskellige typer Escape Room brætspil, som på hver deres måde udfordrer og presser deltagerne til at samarbejde og vride deres hjerner. Det gælder i høj grad om at kunne bevare roen i stressende situationer og holde hovedet koldt, alt imens spillets opgaver og gåder bliver løst før tiden løber ud. Blandt vores udvalg af Escape Room brætspil finder du Adventure Games, EXIT og Deckspace. 

Adventure Games er spillet hvor spillerne får en række mystiske historier, som de skal opklare i løbet af spillet. Spillerne er fælles om at undersøge områder, snakke med mennesker, lede efter spor og kombinere forskellige ting for at afsløre historiens hemmelighed.

EXIT er en serie af Escape Room spil som har vundet Årets Spil i mange lande. EXIT tager spillerne ind i en verden som genskaber følelsen og stemningen af et escape room, som du måske allerede kender dem. En del af EXIT spillene er desuden blevet oversat til dansk!

Deckscape er også en serie af Escape Room spil, inspireret af virkelighedens escape rooms, hvor spillerne skal samarbejde, for at slippe ud af det rum de er fanget i. I Deckscape er spillets formål, udover at slippe fri før tiden løber ud, at forstå historiens plot og udnytte de ting som kan hjælpe spillerne på vej så hurtigt som muligt. 

Bemærk at størstedelen af vores escape room brætspil er på engelsk, men ikke desto mindre er de spækket med suveræn underholdning!