Barbie Inspiring Women Maya Angelou
Barbie Inspiring Women Maya Angelou
.
DKK 649,95 / STK
DKK 519,96 ekskl. moms
  •  

Barbie Inspiring Women serien hylder utrolige heltinder i deres tid; modige kvinder, der tog risici, ændrede regler og banede vejen for generationer af piger til at drømme større end nogensinde før. 

Som forfatter, forfatter, aktivist og lærer har Dr. Maya Angelou modtaget adskillige priser og anerkendelser, herunder over 50 æresdoktorater, præsidentens medalje for frihed og en National Book Award-nominering for sin selvbiografi fra 1970, I Know Why the Caged Bird Sings. I 1993 blev hun den første afroamerikanske og kvindelige digter, der talte ved en amerikansk præsidentindvielse. 

Maya Angelou Barbie-dukke præsenteres for at ære historien og virkningen af ​​Dr. Maya Angelous aktivisme, arbejde og præstationer. Maya Angelou Barbie-dukke er skulptureret til hendes lighed og klædt i en hovedindpakning og kjole med blomsterprint og har en kurvet krop og artikulation for uendelige posemuligheder. 

Med synlig emballage er denne fejring af Dr. Maya Angelous ekstraordinære liv og arbejde en god gave til Barbie-samlere og børn i alderen 6 år og derover. 

Dukken kan ikke stå alene. Farver og dekorationer kan variere.

 

  • Varenummer
    887961955286
  • Mærke
Bestsellers i Fashiondukker