Festpynt

Ved særlige højtider og mærkedage skal der gøres noget ekstra ud af borddækningen og oppyntningen. Superhelten hjælper dig med alt det, du har brug for til børnefødselsdagen eller Halloween-festen, så du sammen med dit barn kan gøre stemningen festlig, sjov og frem for alt imponerende for gæsterne!

Bestsellers i Festpynt

MGP-fest eller pizza party?

Børn elsker at feste, og lige meget om det er fødselsdag, MGP-fest eller en klassefest, så kan der næsten ikke pyntes og arrangeres for meget! Hos Superhelten har vi lavet en kategori med alt, hvad I skal bruge af festartikler for at holde den bedste børnefest.

Skal der være fest, så lad der være fest, og der er ingen grund til at spare på spas og gøgl! Vi har festartikler til barnet, der vil elske at holde en Disney eller Marvel temafest, men vi har også mere ‘neutrale’ farverige festartikler, som med garanti skaber glæde hos gæsterne og ikke mindst festens hovedpersonen. Vores udvalg er perfekt både til dig, der ved præcis, hvad du leder efter, men også til dig, der måske har brug for lidt inspiration til at arrangere og planlægge børnefesten. Er du i tvivl om, hvilket festpynt du skal vælge, så prøv at spørge dit barn. Han eller hun har stensikkert en mening om, hvad der kunne være det helt rigtige pynt. 

Hver dag er en fest

Nogle af dit barns bedste minder kommer med garanti fra en festlig lejlighed! Uanset om det er en børnefødselsdag, en Halloweenfest eller en pizza- og pyjamasfest, så vil dit barn helt sikkert huske tilbage på festerne, hvor der var pynt til den helt store guldmedalje. Det kan også være, at I pludselig får lyst til at gøre en helt almindelig onsdag til en festdag med livretter til aftensmad og fine servietter og motivtallerkener på bordet? Dit barn vil elske dig for det! 

Hos Superhelten kan du finde almindelige balloner i alle regnbuens farver perfekte til at pynte op på en festdag. Det kan også være, at du planlægger en herlig omgang ballondans til børnefødselsdagen. Eller måske er der en ballonkunstner gemt i en de voksne hjemme hos jer, for så kan I jo prøve at kaste jer ud i kunsten at binde ballondyr til festen eller bare som en sjov weekendaktivitet. Vi ved hvor stor betydning, det har, at der er pyntet flot op, og det er også grunden til, at vi har så stort et udvalg af festartikler. Superhelten Legetøj gør det ekstra nemt for dig at forberede festen og få fat i det meste fra ét sted. Vi ønsker jer et brag en fest!