Figurer til Rollespil

Er du en snerpet elver, der tror, han er bedre end alle andre? Eller en misforstået skurk med et hjerte af guld? Her kan du finde unikke og interessante miniature figurer, der kan repræsentere din bord-rollespilskarakter på bedste vis!

Figurer til rollespil

Hos Superhelten kan du finde Bones figurer til rollespil fra Reaper Miniatures. De er produceret i plastik eller polymer og er som oftest tonet lysegrå eller off white, men kan også være  gennemsigtig blå, hvis det for eksempel er en vandelementsfigur. Figurer fra Reaper er kendetegnet ved at være af høj kvalitet til en overkommelig pris. De er fantastisk rige på detaljer og udvalget er enormt. De er nemme og lige til at komme i gang med at male - perfekte til alle RPG’s og bord-rollespil! Reaper Bones figurer er baseret på det, der kaldes  ‘25mm Heroic Scale’, og lang de fleste måler deromkring, men du kan også finde store drager på over 15 cm.!

‘Bones Black’ er en forbedret udgave af Reaper Bones miniaturer. Figurerne er lavet af et hårdere materiale, har fået forfinet pigmenteringen, fået reduceret samlinger og overgange, og er tonet i en mørk grå farve, så det er blevet nemmere at male dem. 

Fra ‘demon hunter’ til ‘orc warboss’

Ligemeget om du leder efter en menneskelig eller en ikke-menneskelig figur, kan du finde det her i vores udvalg af figurer til rollespil. Vi har inddelt figurerne i underkategorier, så du hurtigt og nemt kan lokalisere de miniaturer, som du skal bruge. 

Du kan gå på opdagelse blandt figurer, der forestiller ‘menneskelige eventyrere’ og vælge mellem blandt andet rangers, sorcerers og knights. Du kan også møde djævle og dæmoner og alskens udyr og monstre i vores kategorier. Og så er der selvfølgelig masser af orker, gobliner og trolde!

Leder du efter en bestemt type figur, men synes ikke at du kan finde den, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller komme forbi vores fysiske butikker på enten Østerbro, Frederiksberg, eller i Roskilde eller Næstved. Her kan du få hjælp og vejledning af vores søde og dygtige butiksansatte, så du kan finde den figur, der passer bedst til dig og din rollespilskarakter.