Bord-rollespil

“You think you’re in a room...but you’ve been wrong before!” Hos Superhelten er vi virkelig glade for bord-rollespil, og derfor har vi rigtig mange produkter til dig, der også elsker tabletop RPG!

Bestsellers in Bord-rollespil
Nye først
9780786966851
 
DKK 169,00 / STK inkl. moms
DKK 135,20 ekskl. moms
The Witcher RPG -  A Witcher's Journal The Witcher RPG -  A Witcher's Journal
737216110215
 
DKK 349,95 / STK inkl. moms
DKK 279,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Det synes Superhelten

Her i kategorien finder du alt, hvad du har brug for, til din næste kampagne: Med brands som Dungeons & Dragons, Pathfinder og Sværd & Trolddom, garanterer vi, at der er udsigt til timevis af nervepirrende eventyr rundt om bordet.

Når man spiller en kampagne, har alle, der deltager, kollektivt besluttet, at nu smider vi vores almindelige liv til side i nogle timer for at skabe en levende ny verden med nye folk, der oplever nye ting. I stedet for at sidde klistret til en skærm, er du sammen med gode mennesker og tvunget til at kommunikere og samarbejde med dem. Du lægger masser af energi og kærlighed i at skabe en karakter og kaster dig ud i fantastiske eventyr, mens tiden bare flyver afsted. Det er den slags eskapisme, vi kan li’! De bedste bord-rollespil er efter vores mening et vidunderligt mix af episk historiefortælling, terningerul og figurer, man har brugt timevis på at lave.

Superhelten vil gerne sørge for, at du altid kan finde bord-rollespilsprodukter, der passer til din smag, interesse og spille-stil. Derfor kan du hos os dykke ned i Dungeons & Dragons heroiske universer med dine venner og føre jeres helte gennem togter på jagt efter kostbare skatte, kæmpe mod dødbringende fjender og sno jer ud af udspekulerede intriger. Du kan også prøve at se, hvor langt du kommer som en snedige rogue eller en magtfulde troldmand i Pathfinder.

Alt til nybegyndere og garvede gamemasters

Hos Superhelten kan du gå på opdagelse i vores velassorterede sortiment og finde fede spil-udvidelser til det bord-rollespil, som du allerede er i gang med derhjemme. Der er også starter-sæt til dig, der vover dig ud på pen & paper-eventyr for allerførste gang.

Vælg mellem vores forskellige bord-rollespilssystemer og find præcis de kampagnebøger, regelbøger eller setting-bøger, du skal bruge. Udforsk vores hær af detaljerede figurer og udse dig den paladin eller trold, der passer til dit yndlingsspil og din karakter. Vi har figurer, der allerede er malede og figurer, som du selv kan præge, så de bliver præcis, som du vil have det. 

Terningesæt er uundværlige til bord-rollespil, og hos Superhelten har vi farver og designs, der passer til enhver karakter og personlighed og selvfølgelig også RPG-spillemåtter.

I kategorien finder du desuden masser af fedt terræn og scenery, der gør spiloplevelsen endnu vildere - lige fra stykvise træer til lækre DIY-sæt fra GameMaster.

Husker du de gode, gamle Sværd & Trolddom rollespilsbøger, som lader dig selv bestemme handlingen? Står du og mangler en gave til en lille fremtidig rollespiller, så er det her, du kan få fat i de nostalgiske fantasy-bøger.