Legetøjsværktøj

Har du et barn, der er begyndt at hamre, banke og skrue på alt derhjemme? Så er det nok fordi han eller hun har set far og mor 'gøre-det-selv' og gerne vil det samme. Gå på opdagelse i Superheltens spændende udvalg af legetøjsværktøj og find det helt rigtige til den lille håndværker!

På lager
4009847087270
 
DKK 259,95 / STK inkl. moms
DKK 207,96 ekskl. moms
Bosch legetøjssikkerhedshjelm fra Klein Bosch legetøjssikkerhedshjelm fra Klein
4009847081278
 
DKK 89,95 / STK inkl. moms
DKK 71,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Sådan forstår dit barn omverdenen

Netop rollelege har stor betydning for børns udvikling. En stor del af dit barns personlighed dannes gennem lege, hvor det lærer at forstå andre og sig selv. Når børn efterligner voksne eller figurer i forskellige sammenhænge og universer, lærer de at forstå omverdenen. Hvis mor hænger billeder op med skruemaskinen, og far saver brædder til at bygge carport, vil dit barn kigge på, og ved at lege og prøve det samme finder barnet sin egen måde at gøre tingene på.

Rigtigt værktøj kan selvfølgelig være farligt, så derfor skal børn have deres eget. Legetøjsværktøj er perfekt, fordi det ligner - noget af det lyder endda realistisk og kan bevæge sig - det passer i dit barns hænder og er ufarligt at arbejde med. Værktøjsleg motiverer til koncentration og fordybelse og vil desuden styrke dit barns finmotorik og hånd-øje-koordination. Dit barn vil elske at lave rigtigt håndværkerarbejde med sit legetøjsværktøj ved siden af dig eller lige “reparere” køkkenstolen for dig.

Legetøj der ligner rigtigt værktøj

Børn bliver nemt mere inspirerede i deres leg, når legetøjet ligner og måske ligefrem har nogle af de samme funktioner, som de voksnes ting. Superhelten har et stort udvalg af legetøjsværktøj fra Klein, som er lavet i samarbejde med værktøjsgiganten Bosch, og det er nærmest naturtro kopier af ægte Bosch værktøj. 

Vælger du et legeværktøjssæt eller et legeværktøjsbælte, får du et godt all-round produkt: Her er der masser af spændende stykker legeværktøj, der vil motivere barnet, og det kan nemt pakkes sammen og gemmes væk, når der skal ryddes op. Hvis du har mulighed for ligefrem at indrette et hjørne af huset dedikeret til barnets gør-det-selv-lege, kan du overveje en legeværktøjsbænk. Barnet får virkelig mange spændende dele at lege med og vil helt sikkert være underholdt mange timer i sit eget lille værksted. 

Hvis dit barn har forelsket sig hovedkulds i et specifikt stykke værktøj, så kan du også finde det her: måske en legetøjskædesav, legetøjsstiksav, legetøjsvinkelsliber eller legetøjshøvl?

Skruemaskiner og boremaskiner  er en bestseller indenfor værktøjskategorien, og vi har flere størrelser med og uden lys, lyd og drejefunktion at vælge imellem. 

Vi har også forskelligt tilbehør som sikkerhedshjelm, handsker og briller - uundværligt for den lille snedkermester, der selvfølgelig gerne vil have sikkerheden i orden! 

Kender du en dreng eller pige, der elsker at være med på havearbejde? En hækketrimmer eller et havearbejdessæt vil helt sikkert være et hit.

Med Superheltens udvalg af sejt legetøjsværktøj er der garanteret mange timers sjov og fordybelse for gør-det-selv-spiren fra 3 år og op.