McFarlane Toys

Figurer af høj kvalitet på de største licenser i verden. McFarlane Toys producerer alt det fede!

Todd McFarlane er nok mest kendt som skaberen af Spawn. Men står også bag ved et af verdens største actionfigurs selvskaber ved som er opkaldt efter ham selv, nemlig McFarlane Toys. Faktisk er McFarlane toys Amerikas og Canadas førende producent af actionfigurer, og har alle de bedste licenser, hvis man er en kæmpe nørd ligesom os. De ejer rettighederne til DC Comics, og har derfor Batman, The Flash, Justice League og mange flere under deres vinger. De er også kendt for deres spilfigurer, som tæller både Mortal Kombat, Doom, Fortnite og selvfølgelig også nyudgivelser som Cyperpunk 2077. Udover det er de måske mest kendt for McFarlanes eget "monster" Spawn fra Image Comics, som vist ikke behøver mere introduktion.
Udover Spawn, er Todd nok mest kendt for hans arbejde på The Amazing Spider-Man, og hans tegnestil gav os den mest ikoniske Venom og Carnage streg, som alle Spider-Man fans elsker.
Hvis du går på udkig efter gamle McFarlane figurer, kan du se at hans firma ændret figurmarked totalt! Han har stået bag opskurer udgivelser som Little Nicky, Texas Chainsaw Massacre, Austion Powers, X-files og ikke mindst horror ikonet Clive Barkers fuldstædig absurde Tortured Souls serie, som er en afart af Barkers egen gyserfranchie Hellraiser.
Hvis du ikke vidste at du kendte McFarlane Toys, så velkommen til en sprit ny verden, med verdens fedeste actionfigurer.