Skønheden og Udyret

Er du på udkig efter legetøj, der kan tage dit barn med ind i den fantastiske fortælling om Skønheden og Udyret? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Superhelten Legetøj har vi nemlig samlet noget af det fineste Skønheden og Udyret legetøj, som giver børnene mulighed for at lege med det magiske univers og den klassiske kærlighedshistorie på deres helt egen måde.

Skønheden og Udyret legetøj - Dyk ned i en Disney klassiker

Skønheden og Udyret er en kendt og elsket film blandt både børn og voksne. Den fantastiske kærlighedsfortælling er gået lige i hjertet på store som små, og den er oprindeligt inspireret af et gammelt, fransk eventyr. Den smukke Belle bliver holdt fanget af et uhyggeligt udyr, der viser sig at være en prins, der er blevet forbandet. Forbandelsen vil først hæves, når han formår at elske og blive elsket, men kun hvis han når det inden sit enogtyvende år.

Når et så medrivende plot bliver blandet med en vild kærlighedshistorie, er det ikke mærkeligt, at filmen har dannet grundlag for en masse legetøj til de små fans. Med Skønheden og Udyret legetøj kan du lade dit barn fordybe sig i den fortryllende verden. Barnet kan selv digte videre på historien, men du kan også bruge figurerne til selv at fortælle eventyret. Læs historien op, imens dit barn har figurerne hos sig. På den måde kan figurerne blive genstand for en nærværende tid med fordybelse - væk fra den tidsrøvende skærm. Hos Superhelten Legetøj finder du masser af Skønheden og Udyret legetøj. Du finder for eksempel de populære LEGO Disney sæt med Belles smukke slot og hestestald. Så gå på eventyrlig opdagelse i vores udvalg af Skønheden og Udyret legetøj lige her.