Warhammer 40000

In the grim darkness of the far future, there is only war. Warhammer 40.000 er et strategy battle game, hvor mægtige hære kæmper mod hinanden, og menneskeheden står alene. Mod forræderne, der er gået over til Chaos, mod monstre og dæmoner fra andre dimensioner, og mod aliens fra andre galakser.

Velkommen til Warhammer 40.000

Du kunne ikke have valgt et bedre tidspunkt at begynde med Warhammer. Når du kaster dig ud i Warhammer 40.000 åbner der sig en verden af aktiviteter, hjemme, ude, alene og sammen med andre. Fra at samle og male fantastiske miniaturer, til at sende dem i kamp hos venner eller til turneringer. Hertil kommer et væld af lækker udenomsaktivitet, som Warhammer skønlit, som du finder i The Black Library, derudover online games – kan klart anbefales (pas på det er en rigtig tidsrøver), animerede serier på Warhammer+ og selvfølgelig det aktive Warhammer 40.000 miljø online og i din lokale Superhelten butik.

I Warhammer 40.000 skaber du dit eget narrativ og definere din egen spillespil. Hærene er unikke og helt spektakulært designede. Hver hær er af figurer repræsenterer en kampgruppe, som kæmper for deres overlevelse i en galakse hærget af krig.

At samle og male figurerne er halvdelen af Warhammer. Det er både noget man kan gøre derhjemme, sammen med kone (m/k) eller børn, eller alene i kælderen om aftenen, når alle førnævnte er puttet. Børn ned til 7-9år synes det er sjovt at male Warhammerfigurer, om end de nok er færdige noget før du er, så er det en hyggelig aktivitet at lave sammen. Find alt til figurmaling her.

Hele eller halvfærdigt malede, skal du i gang med at spille med dine figurer. Køb et Codex, som er regelbøger til Warhammer 40.000. Der findes et Codex til hver hær, og det er god godnat-læsning. I dit Codex finder du både baggrund for hæren, regler for hvordan de forskellige enheder kan bruges sammen, special-regler, hvordan du bruger helte, magi osv.

Kom i gang med Warhammer 40.000

Hos Superhelten anbefaler vi at skubbe til karriere som Warhammer general i gang, med en Start Collecting! -box eller en Battle Force. I de store boxe får du alle de figurer du skal bruge for at komme i gang med at spille Warhammer 40.000. Hvis du hellere vil starte med at male, så køb et enhed, eller en større singlefigur, du godt kan lide, og tag den derfra.

Der er Warhammer i din lokale Superhelten butik hver uge – tjek kalenderen for at se dag og tid. Du er altid velkommen til Warhammer 40.000 i Superhelten, og du behøver ikke melde dig til på forhånd – du kommer bare. Flere butikker har også en facebook-gruppe, hvor du kan sige hej til klientellet der spiller i butikken. Og i Superheltens Event Center i Glostrup holder vi større Warhammer arrangementer, som Copenhammer og BeerHammer!

Vi ses til Warhammer i Superhelten!