Malesæt & Pakker

Her på siden har vi samlet en masse lækre malesæt og pakkeløsninger med figurmaling eller hobbyværktøj til dig, der gerne vil have fuld valuta for pengene, når du køber ind til din hobby! Du kan her på siden blandt andet finde de fede Warhammer, Zombiezide og Dungeons & Dragons malesæt. Du kan også finde samlede sæt med uundværligt hobbyværktøj eller basing-pakker, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave fede baser på dine figurer.

Udvid dine muligheder med disse malesæt

Alle Starter Sets fra The Army Painter er lavet med ét formål: at give rigtig meget værdi for pengene. Pakkerne er sammensat sådan, at æsken indeholder alt, hvad du behøver til et bestemt formål, og hele pakken fås til en pris, der er langt billigere, end hvis hvert produkt skulle erhverves hver for sig. Vi anbefaler især Hobby Set til begyndere. Disse sæt indeholder både maling og værktøj, og dette er med til at overskueliggøre startprocessen. Til dig, der skal klare 50 baser af en omgang, anbefaler vi basing-sættet. Derudover har vi flere praktiske malesæt. Det vildeste af disse malesæt er ‘The Army Painter Wargamers Complete Paint Set’, som er for alle, der maler figurer, My Little Ponys, julekort eller noget helt fjerde. Malesættet indeholder 124 højpigmenterede typer maling og 5 pensler, der giver dig optimale forudsætninger for at nyde din hobby.

Fordyb dig i din hobby eller begynd på en ny

De malesæt, som du finder hos os, er af den bedste kvalitet og er med til at give de flotteste resultater, lige meget hvad du skal male. Med alle regnbuens farver i dit arsenal har du mulighed for at fordybe dig i din hobby og gå ned i hver eneste lille detalje, når du maler dine forskellige rollespilsfigurer. Er du begynder, så husk, at al begyndelse er svær, og at du med lidt øvelse med tiden vil kunne male de fedeste og mest fantastiske figurer.