Maling

Fat penslen - nu skal der males miniaturer! Her finder du en overdådighed af kvalitetsmaling fra Citadel og The Army Painter i nuancer lige fra ‘Runefang Steel’ til ‘Fire Dragon Bright’ og ‘Greedy Gold’.

Bestsellers in Maling

5713799505209
 
DKK 69,95 / STK inkl. moms
DKK 55,96 ekskl. moms
Must Have
5713799505100
 
DKK 169,95 / STK inkl. moms
DKK 135,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Figurmaling fra Citadel & The Army Painters

Citadel er en af mastodonterne indenfor hobbymaling. De er et brand for Games Workshop miniaturer og kaldes ‘The Warhammer Paint’. De er først og fremmest kendt for god kvalitet og et solidt udvalg af alle nødvendige og uundværlige produkter indenfor hobbymalingmarkedet. Citadel har masser af nyttig info og smarte guidelines til forskellige metoder på deres hjemmeside, så man eksempelvis kan afprøve ‘den klassiske metode’ eller ‘kontrast metoden’, når man skal male sine figurer.

The Army Painter er det danske sidestykke til Citadel. Udover deres gedigne ‘warpaints’ udvikler de blandt andet spændende effektmalinger såsom ‘glinsende blod’, ‘vådt mudder’ og ‘ulækkert slim’. De er samtidig dedikerede til, at gøre det nemmere og hurtigere for hobbymalere at komme vellykket i mål med deres projekter. For eksempel har de udviklet en effektiv metode, som gør det hurtigere at tilføre sin figur skyggeeffekter. The Army Painter Quickshade Dipping Technique lader dig dyppe din figur i malingen og et godt ryst og 24 timers tørring efter er din miniature shaded til perfektion!

Hvilken maling er så den bedste? Nogle foretrækker The Army Painter, fordi prisen er billigere, der er flere milliliter maling i flaskerne og proppen har en smart doseringsfunktion, som Citadels bøtter ikke har. Andre foretrækker Citadel, da de synes, at denne maling er den højeste kvalitet, man kan få, og dækker bedst. Det mærke du vælger, når du begynder, er højst sandsynligt det, du ender op med at favorisere.

Superheltens figurmaling

Hvis du allerede er en garvet maler, ved du, at der er utroligt mange teknikker og metoder. Du ved også, at udvalget af maling er enormt! Hos Superhelten kan du finde alt det akrylmaling, du skal bruge til dine figurer, lige fra grunder, effekt og skygge til kontrast og wash. Citadel Air er maling specielt til dig, der gerne vil male med airbrush. Vi har desuden Airbrush Medium fra The Army Painter, som lader dig fortynde dine vandbaserede akrylfarver, så du kan bruge dem til airbrush.

Er du nybegynder, kan vi anbefale dig, at købe et helt sæt med maling, pensler, figur og vejledning til, hvordan du kommer i gang. Vi svarer altid gerne på spørgsmål og guider vores kunder i at få fat på den rigtige maling, så kontakt vores kundeservice eller kom hen i vores butikker, hvis du mangler hjælp til dit miniature-projekt.