Masters of the Universe: Origins - action figur af Skeletor på 14 cm
Masters of the Universe: Origins - action figur af Skeletor på 14 cm
.
DKK 199,95 / STK
DKK 159,96 ekskl. moms
  •  

Her er en af de mest ikoniske Master of the Universe 'Origins' actionfigur (og ondeste): 

Skeletor, ondskabsfuld dæmon og den allerfarligste trussel mod Eternia. Hans eneste mål er ultimativ magt, og det får han først, når han får fat i Castle Greyskulls hemmelighed. Actionfiguren er bevæbnet med en Havoc-stav og et sværd.

Vidste du i øvrigt, at med den originale Skeletor actionfigur fra 1981 kom den ene halvdel af Kraftsværdet og med He-Man actionfiguren den anden halvdel, og når de to dele blev kombineret, var de ‘nøglen’ til Castle Greyskull?

 

Så er der spændende nyt for fans af Masters of the Universe! For mangeårige fans og for nye generationer af børn, der elsker action og eventyr, er det nu tid til at (gen)opleve hæsblæsende action og historier med He-Man, Skeletor, det hemmelige Castle Grayskull og meget mere.

Actionfigurerne i Mattels nye serie, Masters of the Universe: Origins, er 14 cm. høje og har 16 bevægelige led, og er derfor super posérbare.

De mangeårige fans vil helt sikkert sætte pris på figurernes retro-design, som ærer arven efter den elskede franchise, men også på de nye design updates, der giver et spændende kig ind i fremtiden.

Hver af figurerne kommer med kamp- og våbentilbehør og en mini-tegneserie med nye historier om den evige kamp mellem helte og skurke.

Virkelige nørder vil elske den klassiske retro-indpakning! Hold øje med nye udgivelser og start en Masters of the Universe-samling eller tilføj til den samling, du allerede har!

 

Anbefaldet alder 5+

  • Varenummer
    887961875409