Mini rørperler

Frem med luppen! I denne kategori finder du Mini rørperler i masser af farver og perleplader, der passer til.

Mini, men stor på mindfulness!

Den mindste størrelse Hama perler, er Hama Mini rørperlerne, og de kræver virkelig rolige hænder - og måske en pincet! De er 3 mm i længden med en diameter på 2,5 mm og en indvendig diameter på 1 mm, hvilket cirka er samme størrelse som et riskorn. Mini rørperlerne er udviklet til aldersgruppen 10+, men kan nogle gange volde besvær selv for voksne! På grund af deres minimale størrelse kan Mini rørperler bruges til at lave de mest detaljerede designs. Super velegnede til at lave øreringe, køleskabsmagneter, eller måske en flot uro med dine yndlingstegnefilmsfigurer?

Når du leger med rørperler, bruger du både den logiske og den kreative del af din hjerne: du tæller og genkender / matcher farver samtidig med, at du bruger din kreativitet og fantasi til at lave kunst. Det er derfor selvsagt en aktivitet, der er god træning for dit hoved, og som samtidig er helt utrolig hyggelig. 

Som om det ikke var nok, så virker perler faktisk ovenikøbet som en form for mindfulness både for børn og for voksne. Når du fordyber dig i et rørperlemotiv, slapper du af og tømmer dit hoved på samme tid. Mindfulness forbedrer dit mentale velbefindende ved at mindske stress, forebygge sygdom og forbedre din evne til at fokusere. Det må da siges at være en virkelig god grund til, hvorfor voksne og store børn også bør lave perleplader! Man kan sammenligne det at lægge perleplader med korsstingsbrodering, voksenmalebøger eller puslespil - hvis du kan lide nogle af disse ting, er mini rørperler sikkert også lige noget for dig at kaste sig over. 

Det ligger i detaljen

Perler er en hyggelig aktivitet for alle, hvad end man ’perler’ alene eller sammen med andre, og lige meget om man er nybegynder eller en ren Leonardo da Vinci!

Mini rørperler er helt fænomenale, hvis man går op i detaljer og gerne vil ende med et færdigt produkt, der ser virkelig realistisk ud. Internettet bugner med forslag til designs, og der er masser af idéer, du kan gå i gang med uanset dine evner og dit ambitionsniveau.

Eftersom perler fungerer nogenlunde ligesom pixels i billeder, kan du for eksempel prøve at lave realistiske portrætter ud fra fotos, eller gengive stillshots fra din yndlingsfilm. Du kan også springe ud i at lave din egen pixel-art og genskabe karakterer eller scener fra din barndoms retro computerspil. Er du mindre tålmodig, kan du jo forsøge dig med at lave små vedhæng, der kan bruges til smykker eller nøgleringe eller måske julepynt? Det er en sjov og hyggelig proces at bygge med rørperler: fra den indledende idé til at kunne hænge sit eget lille kunstværk op eller give det væk til nogen som en betænksom gave. 

Vi har perleplader i forskellige former og størrelser til præcis det, du drømmer om at kreere. Hop ombord i Superheltens udvalg af mini rørperler og gør det til en afslappende hobby for dig selv, eller benyt muligheden for en hyggelig aktivitet sammen med din tween eller teenager!