Perler

Hos Superhelten finder du et stort udvalg af perler, så hvad enten du er på udkig efter rørperler til perleplader, perler til smykker, vandperler, stiftperler eller tilbehør til perler, er du kommet det helt rigtige sted!

Bestsellers i Perler
På lager
Perler i glasflaske Perler i glasflaske
Nyhed
8715427069692
 
DKK 39,95 / STK inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Aquabeads ABC & 123 Aquabeads ABC & 123
5054131305188
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Perler er læring, kreativitet og mindfulness!

Perler er på mange måder fantastiske! De træner og styrker dit barns evne til at kunne koncentrere og fordybe sig. Derudover styrker perler finmotorikken, hånd-øje-koordinationen og pincetgrebet, hvad enten barnet sætter perler på snor eller på en perleplade. Det seje ved eksempelvis rørperler er, at man bruger både højre og venstre hjernehalvdel, altså både den logiske og den kreative del! Man tæller, matcher farver og lærer at genkende geometriske figurer samtidig med, at man bruger sin kreativitet og fantasi til at lave flotte ‘kunstværker’. 

Hvis dit barn laver perler sammen med andre, styrker det tilmed også de sociale kompetencer: han eller hun får mulighed for at øve sig i at dele, hjælpe, give ros og konstruktiv kritik. Som om det ikke var nok, så virker perler faktisk ovenikøbet som en form for mindfulness både for børn og for voksne. Når du er kreativ med perler, slapper du af og tømmer dit hoved på samme tid og mindsker risikoen for stress.

Perler er simpelthen en genial aktivitet for alle, hvad end man ’perler’ alene eller sammen med andre, og lige meget om man er den store kunstner eller ej! 

Stort udvalg af perler til hele familien

Om I er i gang med et stort projekt med at lave perleplader af samtlige Pokemon-figurer, eller I skal til at lave fine smykkesæt i julegave til bedstemødrene, så har Superhelten altid det, I lige skal bruge. Vi forhandler blandt andet mærker som Hama, Hama Maxi, Hama Mini, Aquabeads, 4-Girlz og Playbox. 

Vi har altid et solidt sortiment af rørperler i alle mulige størrelser, farver og antal - selvfølgelig en masse fra klassikeren Hama - og noget til alle aldre og niveauer. Hvis man ikke har lyst til at kaste sig ud i improvisationens kunst, sælger vi også lækre Hama-sæt, hvor man følger en opskrift på et bestemt design. Vi har masser af uundværligt tilbehør som perleplader til alle størrelser, rørperler, pincet og smarte opbevaring- og sorteringskasser.

Hvis dit barn er vild med at pynte sig, og gerne vil lave sine egne unikke smykker, byder Superhelten også på masser af muligheder. Vi har perler i træ, i glas, i plastik, i sæt og i blandede bøtter. Du kan vælge mellem mærker som Pearl ‘n Fun og 4-Girlz, og selvfølgelig finder du også det tråd og elastiksnor, som den lille hjemme-smykkedesigner har brug for.

Skal det være nemt, kan du også vælge mellem vores vandperler, der kommer i alverdens farver. Strygejern er ikke nødvendigt, da de klistrer sammen ved hjælp af vand.

Til de små fra 3 år anbefaler vi vores udvalg af stiftperler. Det er plastikstifter i flotte farver, som skal sættes i en hulplade, og som er velegnede til den tidlige motoriske træning.  

Superheltens udvalg af perler indbyder til timevis af fordybelse og underholdning, som hele familien kan tage del i!