Modellervoks & Magisk Sand

Du kan ælte det! Klemme det! Forme små dyr! Eller lave din egen stop-motion film! Find Superheltens udvalg af dejlig blødt modellervoks og magisk sand lige her.

Modellervoks udvikler og styrker barnets færdigheder 

Modellervoks er genial underholdning til børn i alle aldre og deres forældre. Hos Superhelten har vi er stort udvalg af modellervoks. Her finder du blandt andet fast modellervoks fra Smeedi Plus, silikone modellervoks fra Silly Doh og modellervoks til børn fra Play-Doh og Artkids. Med modellervoks giver du dit barn mulighed for at slippe fantasien løs, være kreativ og på en sjov og underholdende måde at stimulere sine taktile sanser.

Med modellervoks kan barnet på en legende og sikker måde, øve sig på at benytte redskaber og værktøj, færdigheder, som vil komme barnet til gode i mange aspekter af deres hverdag.

Mange modellervoks sæt indeholder redskaber, som er beregnet til modellervoks. Det kan være redskaber såsom ufarlige plastik knive, sakse eller kageruller, som alle udvikler og styrker barnets motoriske færdigheder.

Forskellige typer af modellervoks 

Hos Superhelten har vi tre forskellige typer af modellervoks, som alle er velegnet til børn fra 3 år og op.

Silikone modellervoks har egenskaber som gør det enormt let at håndtere og opbevarer. Med silikone modellervoks er det muligt at bage barnets kreationer, hvilket gør kreationen hård og bevarer formen. Når først silikone modellervoksen er bagt kan den ikke fomes igen.

Modellervoks til børn er modellervoks, som de fleste nok kender det. Det er modellervoks som er fantastisk til leg og midlertidig formningen. Almindeligt modellervoks til børn skal holdes opbevaret i en lufttæt beholder og kan ikke bages.

Fast modellervoks er en blød modellermasse som altid er smidig og som kan formes og bruges igen og igen. Fast modellervoks lufttørrer ikke.