Myresoldater

‘Til angreeeb!’ Så skal der leges krig i mini-format! Superhelten har et skønt udvalg af de klassiske små grønne myresoldater, tanks og andre militærkøretøjer. De har indtaget forskellige positioner, for at være klar uanset, hvad der sker, og er helt sikkert parate til at tage kampen op. Lad dig ikke narre. Selvom de er bittesmå, har de et kæmpe mod!

Bestsellers i Myresoldater
På lager
8714627150766
 
DKK 39,95 / STK inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Nostalgi og klassikere

De fleste voksne kan blive helt nostalgiske, når de tænker tilbage på deres barndoms legetøj, og hvor mange gode stunder de havde med at lege med det. Naturligvis har man lyst til give sådanne gode oplevelser videre til sine egne børn, og myresoldater er nok noget, de fleste fædre har leget med, da de var børn. 

Med soldaterfigurer kan dit barn leve sig ind i en actionfyldt rolleleg om krig, heltemod og ‘de gode mod de onde’. Rollelege styrker dit barns fantasi og evne til at kunne kreere fiktion, hvadenten de leger alene eller sammen med andre. Selvom nogle forældre måske forbinder krigslegetøj med vold og ødelæggelse og derfor føler sig usikre ved at bringe den slags legetøj ind i hjemmet, er der alligevel god grund til, at lade sine børn lege med krigslegetøj. Børn bruger nemlig leg til at udforske verden og bearbejde, de indtryk verden giver dem. Selvom krigslege kan virke voldsomme, så giver de faktisk dit barn mulighed for at lege sig gennem vigtige følelser som f.eks. ‘kampen mellem det gode og det onde’, eller udforske hvad det egentlig er, militæret gør, når de er på arbejde. 

Myresoldater og køretøjer

Måske husker du de heltemodige små soldater i filmen Toy Story, der bliver sendt på mission for at udspionere Anders’ fødselsdagsfest og finde ud af, hvilket nyt legetøj han får i gave. De kunne aldrig finde på at efterlade en af deres mænd, og det samme gælder vores myresoldater! 

Hos Superhelten finder du masser af myresoldater til dig selv eller dit barn. Det skøre er, at når I først er kommet i gang med at lege med dem, vil I opdage, at I får lyst til at skaffe flere soldater, så slaget kan blive endnu større. Du kan vælge mellem enkelte stykker legetøj eller sæt med flere stykker i samt militære køretøjer. Superheltens myresoldater er udvalgt fra førende legetøjsproducenter, hvilket sikrer dig legetøj i god kvalitet, der kan holde til noget, og som du og dit barn kan have meget glæde af. Myresoldaterne står på en lille plade i forskellige positioner og med forskellige våben og er mellem 3 og 5 cm. høje. De fleste af sættene indeholder soldater i to forskellige farver, og nogle sæt indeholder tilbehør som flag, køretøjer eller en flot legemåtte, der kan give ekstra inspiration til legen. Du kan også vælge den gode gamle faldskærmsmand, som helt sikkert klarer den, når han bliver smidt ud fra et højt sted. Gå på opdagelse i vores sortiment og skab dine egne eventyr på slagmarken sammen med dit barn!