Paw Patrol

Lad dit barn tage på spændende redningsmissioner med Ryder, Chase, Zuma, Skye, Marshall og de andre hundehvalpe fra Paw Patrol!

På lager
Paw Patrol "Superfilmen" - Skyes Jet Paw Patrol "Superfilmen" - Skyes Jet
Nyhed
778988486269
 
DKK 579,95 / STK inkl. moms
DKK 463,96 ekskl. moms
Paw Patrol "Superfilmen" - Marint hovedkvarter Paw Patrol "Superfilmen" - Marint hovedkvarter
778988486245
 
DKK 1.599,95 / STK inkl. moms
DKK 1.279,96 ekskl. moms
Paw Patrol Aqua Themed undervandskøretøj med Rubble Paw Patrol Aqua Themed undervandskøretøj med Rubble
Nyhed
778988446737
 
DKK 249,95 / STK inkl. moms
DKK 199,96 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Paw Patrol

Siden 2013 har den 10-årige Ryder fået hjælp af sine seks hundevenner Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma og Skye til at redde byen fra fare. Tegnefilmsserien Paw Patrol, der er skabt af Keith Chapman, blev oprindeligt sendt på canadisk tv, men den opnåede hurtigt stor popularitet i resten af verden. Sidenhen er der kommet både spillefilm og flere forskellige ‘specialiserede patruljer’ til blandt andet Sea Patrol og Dino Rescue Patrol. Paw Patrol har ligeledes indtaget Danmark med storm. Serien henvender sig især til mindre børn, der kan lære meget af hundene om samarbejde, venskab og fællesskab. Hundepatruljens motto er nemlig: ”Intet job for stort, ingen hvalp for lille.” Hos Superhelten Legetøj er vi også vilde med hundepatruljen og har fyldt lageret med alverdens Paw Patrol legetøj og merchandise, der gør det nemt for småbørnsforældre at finde Paw Patrol produkter til deres små hvalpe-fans. 

Køb Paw Patrol figurer hos Superhelten

Drømmer dit barn om at lede sin egen hundepatrulje ligesom Ryder? Så vil vi gerne hjælpe med at komme ét skridt tættere på. Vi har nemlig samlet hundepatruljen som figurer, der sammen med dit barn kan beskytte byen. Dit barn vil nyde at genopleve historier fra serien og finde på sine helt egne nye missioner med hundene. 

Vores Paw Patrol produkter findes i forskellige størrelser og prisklasser lige fra minifigurer til større interaktive og talende actionfigurer. Der er også legetøj baseret på Mighty Pups-filmen og en Dino Rescue-serie hvor hvalpene redder dinosaurer. Vi har desuden en række forskellige Paw Patrol køretøjer og fly, også i forskellige størrelser, som hundene kan hoppe i, hvis de hurtigt skal fra ét sted til det næste eller kaster sig ud i en vild biljagt. I kategorien finder du lækre legesæt med et væld af tilbehør og fede funktioner: hvad med et sejt speedwaytårn, som vovserne kan suse ned af? Eller et City Rescue sæt, hvor Paw Patrol kan afsløre den tarvelige borgmester Humdinger og redde byen? Gå på opdagelse hos Superhelten og find legetøj fra Paw Patrol, så du kan sende dit barn ud på spændende oplevelser med verdens bedste hundepatrulje!