Dyrefigurer & Tilbehør

Her på siden finder du Superheltens sortiment af forskellige slags dyrefigurer og tilbehør. Vores udvalg spænder over Schleichs fantastiske universer med realistiske bondegårdsdyr og drabelige dinosaurer til sjove dyrekarakterer, som er kendt fra tegnefilm. Kig dig omkring og find lige præcis det dyr, som dit barn vil elske at lege med!

Bestsellers i Dyrefigurer & Tilbehør
På lager
Schleich Edmontosaurus dinosaur - 15037 Schleich Edmontosaurus dinosaur - 15037
4059433637815
 
DKK 239,95 / STK inkl. moms
DKK 191,96 ekskl. moms
Sankt bernhardhunden Josef minifigur fra tegnefilmen Heidi Sankt bernhardhunden Josef minifigur fra tegnefilmen Heidi
8412906998756
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
4059433362502
 
DKK 59,95 / STK inkl. moms
DKK 47,96 ekskl. moms
5701719036773
 
DKK 199,95 / STK inkl. moms
DKK 159,96 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Hvad bruger børn dyrefigurer til?

Børn bruger legetøjsfigurer med dyr til en bred vifte af formål og aktiviteter, der bidrager til deres udvikling og leg. Disse figurer giver børn mulighed for at udforske og skabe deres egne fantasiverdener, hvilket stimulerer deres fantasi og kreativitet på mange måder.

For det første bruger børn legetøjsfigurer med dyr til rolleleg, hvor de kan forestille sig forskellige historier og situationer. Gennem rolleleg kan børn udtrykke sig selv, arbejde på sociale færdigheder og forståelse for andre og udvikle deres sprog og kommunikationsevner.

Derudover bruger børn legetøjsfigurer med dyr til at udforske naturen og dyrelivet. Ved at lege med disse figurer kan børn lære om forskellige dyr, deres levesteder, adfærd og karakteristika, hvilket fremmer deres viden og forståelse for den naturlige verden omkring dem.

Legetøjsfigurer med dyr kan også bruges til at udvikle finmotoriske færdigheder og hånd-øjekoordination hos børn. Når de leger med små figurer, skal børn koordinere deres bevægelser for at interagere med figurerne og skabe forskellige scenarier, hvilket styrker deres motoriske færdigheder.

Endelig bruger børn legetøjsfigurer med dyr til at skabe forbindelse og udtrykke følelser. Disse figurer kan være venner, trøst eller selskab for børn i forskellige situationer, hvilket hjælper med at opbygge empati og forståelse for andre levende væsener.

Skab genkendelse med livagtige dyrefigurer

Hos Superhelten ved vi, hvor stor interessen ofte er for dyr hos børn, og hvor meget legeglæde, der kan være i en dyrefigur. Lige fra børn er helt små er de optagede af dyr: Hvad siger koen? Hvordan bevæger elefanten sig? Hvilken dinosaur var den farligste? Med en samling af vores dyrefigurer kan du give dine børn en masse viden og kendskab til dyr - også dyr, som de normalt ikke ville møde i deres hverdag.

Vi har et enormt udvalg af de velkendte og realistiske dyrefigurer fra Schleich. De er fordelt på fire kategorier, hvor du kan finde bondegårdsdyr, heste, vilde dyr og dinosaurer. Schleich har masser af spændende tilbehør til deres universer, så du kan nemt finde indhegninger og dyrlæge eller et hønsehus, hvis det er det, der er brug for. 

Vi har også dyrefigurer fra andre mærker end Schleich og i forskellige materialer. Mellem vores varer finder du blandt andet smukke figurer i træ fra Holztiger og vilde dyr i blød gummiplast, som er rare for små hænder at røre ved.

Efter du har købt legetøjsdyr hos Superhelten, er det kun fantasien, der sætter grænser for dit barn: leg cirkus i badet, tag på safari i haven eller pas kaninen, som om den var et rigtigt kæledyr!

Dyrefigurer med historier

Hvis du er på udkig efter dyrefigurer med endnu mere personlighed og inspirerende baggrundshistorier, har vi flere forskellige serier af dyrefigurer og -familier fra Sylvanian Families. Kendt som Skovens Dyr og elsket af børn som det ‘dyrevenlige’ alternativ til den klassiske dukkehusleg, tilbyder Sylvanian Families et kæmpe sortiment af tilbehør, for eksempel møbler, festtøj og hele slotsbørnehaver.

Søger du derimod dyrefigurer, man kender fra nutidens børnefjernsyn, kan vi tilbyde figurer af hundene fra Paw Patrol og skægt tilbehør, som lader dit barn genskabe historierne fra tv-serien. Gurli Gris og hendes familie er her selvfølgelig også, og du finder figurerne i træ eller plast med masser af sjove huse og køretøjer, der er klar til at blive leget med.

Find dit barns favorit dyrefigurer hos Superhelten og lad dem snige sig, svømme eller galoppere ind på børneværelset. Der er altid plads til et dyr mere i legen!

 

 

Alt i alt er legetøjsfigurer med dyr en alsidig og berigende ressource til børns leg og udvikling. Gennem leg med disse figurer kan børn udforske, lære og udvikle sig på mange forskellige områder, hvilket bidrager til deres trivsel og glæde.