Playmobil Back To The Future

Great Scott! Tag tilbage til fremtiden med Marty og Doc Brown med de geniale Playmobil Back To The Future sæt. Vi ville ønske, at det her legetøj havde eksisteret tilbage i 80’erne, og derfor har det naturligvis fået en plads i vores sortiment. Er du også fan af den legendariske science fiction-film, Back to The Future? Så tag et kig på udvalget nedenfor og forbered din egen tidsrejse.

Bestsellers i Playmobil Back To The Future
På lager
Playmobil Christmas - Adventskalender 
Back to the Future - 70574 Playmobil Christmas - Adventskalender 
Back to the Future - 70574
4008789705747
 
DKK 399,95 / STK inkl. moms
DKK 319,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Playmobil Back to the Future - legetøj af høj kvalitet

Den tyske legetøjsproducent er kendt for at levere legetøj af højeste kvalitet. Lige siden Hans Beck opfandt den første plastikfigur på nøjagtig 7,5 cm, så den passede til en lille børnehånd, har det velkendte legetøjsbrand udviklet sig. I dag finder du mere end 15 forskellige Playmobil-serier. Du finder altså helt sikkert noget for enhver smag i det brede udvalg fra Playmobil. Der findes både generelle temaer som tivoli og zoo, men også temaer, der er rettet imod bestemte film franchises som for eksempel Ghostbusters og 80’ernes kulttriologi, Back to the Future.

Hos Superhelten Legetøj finder du et stort udvalg af Playmobil Back to the Future. Du finder blandt andet den legendariske DeLorean tidsmaskine, der tager dig med Marty Mcfly ud på en vild og eventyrlig tidsrejse. Derudover har vi fundet den sejeste Playmobil Back to the Future julekalender til de virkelig inkarnerede fans. Du kan altså tage på en 24 dage lang og spændende rejse gennem tiden med dine yndlingsfigurer. Med produkter fra Playmobil Back to the Future får du nemlig også figurer af hovedpersonerne Marty Mcfly og Doc Brown, der er iklædt tøj fra forskellige tidsperioder. Du finder for eksempel de to figurer iført klassisk tøj fra 1955, men også et sæt, hvor de er rejst helt frem til år 2015 og er iklædt fremtidsdragter og flyver på svævende hoverboards. Find dit nye Playmobil Back to the Future sæt lige her.