Playmobil

Hos Superhelten kan du til enhver tid finde et stort udvalg af Playmobil®, der garanterer timevis af underholdning og kreativ leg! Hvad enten det er legetøj til dit barn eller dig selv, så finder du helt sikkert noget, som passer til alder og interesse. Det imponerende udvalg består blandt andet af dukkehuse, køretøjer, ridderslotte, rumskibe og vilde dyr, og du kan finde alt lige fra det gigantiske legesæt til den lille figur-æske. Superhelten har også altid masser af Playmobil® figurer og tilbehør. Gå på opdagelse og vær parat til at blive suget ind i Playmobils® fascinerende universer!

Bestsellers i Playmobil

Den holdbare klassiker

Playmobil® har efterhånden mange år på bagen som favoritlegetøj hos børn. De små legetøjsfigurer blev skabt i starten af 70’erne af tyskeren Hans Beck, som gerne ville lave et stykke legetøj, der talte til børnenes fantasi uden at blive for kompliceret. Resultatet blev de 7,5 cm høje legetøjsfigurer, hvis ansigter er baseret på børnetegninger af, hvordan mennesker ser ud. Den første serie af Playmobil®-figurer bestod af indfødte amerikanere, arbejdsmænd og riddere, og her over 40 år efter er der kommet mange forskellige serier af figurer og accessories til. Den store popularitet hænger også sammen med, at Playmobil® er virkelig holdbart legetøj, der kan gå i arv og stadig være universelt gældende og til glæde for børnene. 

Playmobil® - det fascinerende legetøj

Det er vigtigt for dit barns udvikling at lege rollelege, for det er sådan, hun øver sig på at forstå, hvordan omverdenen hænger sammen. Ved at genskabe den og opleve den i miniformat, finder barnet f.eks. ud af, hvordan hun kan gøre og sige i forskellige sociale sammenhænge. Du kan underbygge gode rollelege for dit barn ved at vælge noget legetøj, der opfordrer til kreativitet og udfordrer fantasien, f.eks. noget hvor der er spændende universer og karakterer at vælge i mellem. Playmobil® har om nogen forstået at lave fascinerende og alsidigt legetøj , og selve mængden af muligheder garanterer, at du kan finde lige præcis det, som dit barn synes er interessant og motiverende. Fordi det appellerer til både drenge og piger og kan kombineres på så mange måder, bliver det aldrig kedeligt eller ensformigt!  

Superheltens store udvalg af Playmobil®

Playmobil® består af mange serier og temaer, og hos Superhelten kan du finde et bredt udvalg af de forskellige temaer og figurer, som kan leges med hver for sig eller på kryds og tværs for endnu mere fantasifulde lege.

Hvad med at kigge på det enorme hverdags- og bylivsunivers med serier som Playmobil® City Life, der indeholder et væld af geniale bygninger, butikker og erhverv? Eller Playmobil® City Action, som byder på byggeplads, politi og brandvæsen og ikke mindst super seje køretøjer? Playmobil® Family Fun serien indeholder sæt med aktiviteter, som figurerne kan lave i fritiden, f.eks. en tur i zoo eller camping. 

Er du på udkig efter dyr så udforsk serierne Playmobil® Family Fun, Playmobil® Wild Life og Playmobil® Country, eller måske de farlige dinosaurusser i Playmobil® Dinos, hvis du tør!

Specielt til pigerne finder du serier som Playmobil® Princess og Playmobil® Fairies, som med sikkerhed opfylder alle prinsessedrømme og magiske ønsker.    

Playmobil® laver også legetøj i samarbejde med andre brands f.eks. Playmobil® Spirit og Playmobil® Ghostbusters, så husk at holde øje med om din eller dit barns yndlingsfilm og helte pludselig bliver til Playmobil®! 

Til elskeren af ikoniske biler har Playmobil® lavet lækre modeller i samarbejde med Porsche og VW - ren kult!

Er dit barn for lille til traditionelt Playmobil? Så køb den fantastiske serie Playmobil 1.2.3., der lader små børn helt ned fra 1½ års alderen være med.

Superhelten anbefaler klassikere som Playmobil® Knights og Playmobil® Pirates, som er oplagte til at lege ‘de gode mod de onde’ med. Eller til at skabe hidtil ukendte alliancer mellem figurerne: måske holder prinsesserne og dragerne pludselig sammen mod ridderne? Kun fantasien sætter grænser med Playmobil®!