Playmobil EverDreamerz

Med Playmobil EverDreamerz præsenteres børn for en helt ny oplevelse, der lægger lige meget fokus på skønne fantasiverdener og unboxing. Til de farverige figurer medfølger der nemlig en masse tilbehør som samlemærker, armbånd og kæledyr, der afspejler de fantasifulde verdener fulde af slik, tegneserier og musik, som figurerne kommer fra.

Unbox dine yndlingsfigurer fra Playmobil EverDreamerz

En af de nyere tilføjelser til Playmobils katalog er det farverige Playmobil EverDreamerz univers, der gør unboxing og unikt tilbehør til en del af legeoplevelsen. I modsætningen til andre legesæt fra den populære producent, så indeholder disse sæt ud over de karakteristiske figurer nemlig alt fra klistermærker og perler til charms, silekonearmbånd og samlekort, som børnene kan samle eller bytte med vennerne. Derfor starter det sjove også allerede, fra de åbner boksen og kan se, hvad de har fået. Disse ting er nemlig forskellige alt afhængigt af, om de har valgt boksen med Viona, Rosalee, Clare, Edwina eller Starleen. Samtidig er der også forskel på tilbehøret på tværs af Candy world og Comic world-serierne.

Ikke nok med at dine børn kan samle alle de forskellige figurer og fuldende den populære venneskare, så kan de dermed også fuldende deres samling af alt det unikke tilbehør, der i Comic world-serien også inkludere magiske tusher, som kan trylle farver frem på de medfølgende mærkater. Du får dermed meget mere end en figur og tilbehør hertil, hvis du vælger at investere i Playmobil EverDreamerz, og derfor har sættene også fundet vej ind i sortimentet her hos Superhelten Legetøj. Vi gør nemlig vores for, at unge som game kan finde legetøj, merchandise og andet tilbehør, som giver dem mulighed for at udforske deres fantasi. Og legen stopper ikke her, da børnene også kan se og følge det skønne Playmobil EverDreamerz univers på YouTube.