Playmobil Figures

Playmobil figures er hjertet i Playmobils sortiment, da det er med disse små, smilende figurer, at det hele er startet. Derfor forhandler vi her hos Superhelten Legetøj også et bredt udvalg af dem, der rummer alt fra hestepiger og dronninger til krigere og riddere. Fuldend din samling med de sidste figurer, eller prøv måske noget nyt! Vi har masse forskellige muligheder at vælge imellem.

Vi har Playmobil figures i alle afskygninger

Siden Playmobils første officielle indtog på legetøjsmarkedet i 1974, har firmaets produkter udviklet sig utroligt meget. Noget der ikke har ændret sig særlig meget, er dog designet af og ideen bag de populære Playmobil figures. De ligner nemlig langt hen ad vejen sig selv, da de stadig den dag i dag har det samme smilende ansigt uden næse, der gør de små figurer så elskelige, selvom de nu findes i et utal af forskellige versioner. For selvom figurerne ikke har ændret sig meget, så har alt omkring dem været i rivende udvikling. Playmobil figures har derfor nu mulighed for at leve i et væld af forskellige både magiske og realistiske universer, som du kan tilpasse dem til med en masse tilbehør og udstyr.

Er du fan af Playmobil? Så må du endelig ikke snyde dig selv for et kig på ovenstående udvalg. Der er nemlig gode chancer for, at vi har en eller flere Playmobil figures, du mangler. Er det ikke dig, men snarere en du kender eller måske endda dine børn, der er fan af de mange fantastiske universer, så har du også mulighed for at finde spændende gaver her hos os. Uanset om du handler til dig selv eller til andre, så garanterer vi dig hurtig levering af din bestilling, hvis du ikke benytter muligheden for klik og hent i vores butikker på Østerbro, i Frederiksberg, i Roskilde eller i Næstved. Der står vi desuden altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige!