Playmobil History

Her hos Superhelten Legetøj finder du et varieret udvalg af Playmobil History sæt, der har indfanget alle de største, historiske øjeblikke på en ny og anderledes måde. Dette giver børn og barnlige sjæle i alle aldre mulighed for at opleve eller måske genskrive historien, som de ønsker den havde været. Vi har med sikkerhed også et sæt til dig!

Fortæl historien på en ny måde med Playmobil History

Playmobil History gør det sjovt at udforske, hvordan historien har udviklet sig op gennem tiden! Ikke nok med at det giver børnene mulighed for at lære noget, særligt hvis en voksen forklarer dem om de historiske begivenheder, så garanterer sættene også mange timers sjov – også uden at historien skal indblandes. Børn kan nemlig også lave deres egne historier med de forskellige sæt, selvom de er inspirerede at historiske begivenheder. Det kan måske faktisk være sjovere at se, hvordan begivenhederne udfolder sig i børnenes fantasi! Mulighederne er mange med Playmobil History, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke sæt du kan kombinere i leg. På den måde kan de både have mange hyggelige timer sammen med deres voksne, med deres venner og med at lege selv.

Lyder dette som noget for dig, dine børn eller måske endda nogen, du kender? Så shop trygt her i vores webshop, eller bestil det ønskede produkt til en af vores butikker i Næstved, Roskilde, Frederiksberg eller på Østerbro med klik og hent. Det er nemt og enkelt, og kommer du alligevel forbi, står vi altid klar til at hjælpe dig og besvare evt. spørgsmål, du måtte have. På den måde er du altid sikker på at få det rigtige Playmobil History sæt med hjem, uanset hvem der er den heldige modtager. Det kunne jo også være, at du faldt over noget andet spændende under dit besøg.