Pokémon Trading Card Game

Gotta catch 'em all!

Bestsellers i Pokémon Trading Card Game
På lager
Spar 70%
8809581508408
Standard salgspris DKK 49,95
DKK 14,99 / STK inkl. moms
DKK 11,99 ekskl. moms
Spar 70%
8809581509054
Standard salgspris DKK 49,95
DKK 14,99 / STK inkl. moms
DKK 11,99 ekskl. moms
Spar 70%
8809581508422
Standard salgspris DKK 49,95
DKK 14,99 / STK inkl. moms
DKK 11,99 ekskl. moms
Stort Pokémon kort med Giratina Vstar Stort Pokémon kort med Giratina Vstar
0820650143861
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Spar 70%
8809581508507
Standard salgspris DKK 49,95
DKK 14,99 / STK inkl. moms
DKK 11,99 ekskl. moms
74427159832
 
DKK 119,95 / STK inkl. moms
DKK 95,96 ekskl. moms
074427854492
 
DKK 249,95 / STK inkl. moms
DKK 199,96 ekskl. moms
Pokémon mappe (A4) med Scorching Summit - Holder til 180 kort Pokémon mappe (A4) med Scorching Summit - Holder til 180 kort
074427161293
 
DKK 159,95 / STK inkl. moms
DKK 127,96 ekskl. moms
0820650850882
 
DKK 269,95 / STK inkl. moms
DKK 215,96 ekskl. moms
PokemonKoreaBooster
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Viser 1 til 10 af 10

Pokémon kort har været populære blandt børn og voksne i mange år, og her hos Superhelten Legetøj forstår vi godt hvorfor. Derfor kan du her hos os begynde at samle eller udvide din samling af de fantastiske og populære Pokémon kort. Du kan her på siden gå på opdagelse i vores store udvalg af kort, boosterpakker, samlemapper og meget mere og udvide dit dæk til at blive det bedste.

Pokémon kort har en lang historie bag sig

I 1996 lancerede Nintendo og Game Freak det ikoniske Pokémon Trading Card Game (TCG), som hurtigt blev en global sensation. Dette er ikke overraskende da baggrunden for dette kulturelle fænomen ligger i den enorme popularitet af Pokémon-franchisen, der først så dagens lys som videospil. Pokémon TCG blev hurtigt en uundgåelig del af det populære Pokémon-fænomen og fortsatte med at imponere spillere og samlere verden over. For kortene er ikke kun til at spille med, de er også til at samle på og kan godt blive mange penge værd - da ikke alle Pokémon-kort bliver lavet i lige stort oplag. Hvis du er så heldig at trække et af de sjældne Pokémon kort, så tvivl ikke - du kan passe godt på det med både sleeves og Pokémon mapper som du kan finde lige her på siden.

Det hele begyndte med Pokémon Red og Blue-videospillene til Game Boy, som fangede millioner af spilleres fantasier med deres spændende verden af Pokémon-træning og eventyr. Som et naturligt skridt udvidede Nintendo og Game Freak hurtigt Pokémon-universet til andre medier, herunder tv-serier, film og naturligvis kortspil. Pokémon TCG blev skabt som et middel til at bringe spændingen ved Pokémon-universet til livs gennem en fysisk og interaktiv oplevelse, hvor spillere kunne samle, handle og kæmpe med deres favorit Pokémon.

Siden verden blev præsenteret for Pokémon-universet første gang i 1996, har Pokémon kort dannet grundlag for utallige timers sjove dueller og gode venskaber verden over. Den dag i dag findes Pokémon-dysterne endda også i digitale formater i apps som Pokémon GO og på hjemmesider som Pokémon TCG (Trading Card Game). Der byttes, dystes og samles fortsat i stor stil og i takt med, at der kommer nye generationer af Pokémon, kommer der naturligvis også nye Pokémon kort til samlingen. Her på siden finder du et udvalg af Pokémon kort, der kan sørge for, at du altid er opdateret, eller hjælpe dig på vej, hvis du er helt ny træner. Kortene kommer i pakker med forskellige temaer, der øger chancen for at finde netop den Pokémon, som du leder efter, eller fuldende samlingen af en bestemt generation af Pokémon.

 

Pokémon - klar, parat, spil!

Mød dine venner og andre trænere til en episk kamp, og få timevis af underholdning og træning i strategisk træning. 

Pokémon TCG er et strategisk kortspil, der dykker dybt ned i den spændende og farverige verden af Pokémon-træning og kamp. Hver spiller begynder med et sæt kort, der inkluderer Pokémon-kort, trænerkort og energikort. Formålet er at bygge et stærkt hold af Pokémon, kæmpe mod andre spillere og udvise taktisk dygtighed for at opnå sejr.

For at begynde en kamp skal hver spiller have et deck med 60 kort. Dette deck skal indeholde en blanding af Pokémon-kort, der repræsenterer de Pokémon, du vil træne og kæmpe med, samt trænerkort, der giver dig mulighed for at udføre forskellige handlinger under spillet. Energikort er også afgørende, da de bruges til at give energi til dine Pokémon, så de kan udføre deres angreb og evner.

Under en kamp har hver spiller én aktiv Pokémon i spil, som de bruger til at kæmpe mod deres modstanders Pokémon. Spillerne kan også have "benched" en Pokémon, som er klar til at blive sendt ind i kampen, når det er nødvendigt - hvis nu din første Pokémon har lidt for meget skade eller er blevet slået ud. For at udføre angreb og evner skal en Pokémon have den rigtige type energi knyttet til sig. Dette kræver en nøje planlægning og strategi fra spillerens side, da de skal sikre sig, at de har tilstrækkelig energi til at udføre deres Pokémon's mest kraftfulde angreb.

Reglerne for Pokémon TCG er omfattende, men de er også logiske og lette at forstå når man først er kommet igang, hvilket gør spillet tilgængeligt for spillere i alle aldre fra cirka 6 år og op. Spillere trækker kort fra deres deck, spiller trænerkort for at udføre handlinger som at helbrede skadede Pokémon eller trække ekstra kort, og udfører angreb for at svække deres modstanders Pokémon. Den første spiller til at eliminere alle deres modstanderens Pokémon, eller opnå et bestemt antal præmiekort, vinder kampen.

 

Pokémon - et unikt fællesskab

Ud over de spændende kampe og taktiske udfordringer har Pokémon TCG opbygget et omdømme for at skabe et inkluderende fællesskab blandt sine spillere. Uanset om det foregår til lokale spilleaftener, turneringer eller online fora, er Pokémon TCG-fællesskabet en støttende og venlig gruppe af enkeltpersoner, der deler en dyb kærlighed til spillet og det omfattende Pokémon-univers. Det er netop denne særlige forbindelse og samhørighed, der løfter Pokémon TCG fra at være blot et spil til at være en levende oplevelse. Få ny viden, og del ud af din egen, når du møder andre ligesindede Pokémon trænere. Det er helt sikkert det værd!

 
 

Find Pokémon kort og meget andet her på siden

Er du helt ny Pokémon kort samler? Eller har din samling brug for et skub i den rigtige retning for at kunne konkurrere mod vennernes? Så skal du have fat i en af vores booster pakker, der både sælges separat og som en del af vores mange pakkeløsninger. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores Pokémon kortpakker for at se, hvad de indeholder. Ofte kan du være heldig at få fingrene i unikke og sjældne Pokémon kort, som kan gøre vennerne misundelige. Vi har både små pakker, hvis du lige står og mangler et bestemt kort, og helt store pakker, hvis der for alvor skal fart på karrieren som Pokémon træner. Derudover har vi naturligvis både Pokémon kort fra den nyeste generation og de tidligere, så du kan være tro mod Pokémons motto: ”Gotta catch ’em all”.