Pokémon Trading Card Game

Begynd at samle eller udvid din elskede samling af Pokémon kort! Udforsk Superheltens kæmpe udvalg af kort, booster-pakker, samlemapper og meget, meget mere.

074427156671
 
DKK 39,95 / STK inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
4005556112906
 
DKK 79,95 / STK inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
0820650806782
 
DKK 249,95 / STK inkl. moms
DKK 199,96 ekskl. moms
601139116701
 
DKK 19,95 / STK inkl. moms
DKK 15,96 ekskl. moms

Pokémon Trading card game

Siden Pokémon udkom for første gang i 1996, har Pokémon kort været genstand for utallige timers sjove dueller og gode venskaber verden over. Selvom Pokémon dysterne til en vis grad er blevet digitale med apps som Pokémon GO og hjemmesider som Pokémon TCG (Trading Card Game) Online er Pokémon kort stadigvæk nærmest garanti for analog hygge blandt små og store Pokémon trænere. Der byttes, dystes og samles fortsat i stor stil og i takt med, at der kommer nye generationer af Pokémon, kommer der naturligvis også nye Pokémon kort til samlingen. Her på siden finder du et udvalg af Pokémon kort, der kan sørge for, at du altid er opdateret, eller hjælpe dig på vej, hvis du er helt ny træner. Kortene kommer i pakker med forskellige temaer, der øger chancen for at finde netop den Pokémon, du leder efter, eller fuldende samlingen af en bestemt generation af Pokémon. Du finder også seje samlemapper, sleeves, spillemåtter og meget andet.

Find Pokémon kort til samlingen her

Er du helt ny Pokémon kort samler? Eller har din samling brug for et skub i den rigtige retning for at kunne konkurrere mod vennerne? Så skal du have fat i en af vores booster pakker, der både sælges separat og som en del af vores mange pakkeløsninger. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores Pokémon kort pakker for at se, hvad de indeholder. Mange af dem kommer f.eks. med spændende foil promo-kort, badges, mønter, koder til TCG Online og meget mere. Ofte kan du være heldig at få fingrene i unikke og sjældne Pokémon kort, som kan gøre vennerne misundelige. Vi har både små pakker, hvis du lige står og mangler et bestemt kort, eller helt store pakker, hvis der for alvor skal fart på karrieren som Pokémon træner. Og vi har naturligvis både Pokémon kort fra den nyeste generation og de tidligere. Pokémons motto er nemlig: ”Gotta catch ’em all”.