Replikaer

Tag din samling til næste niveau ved at tilføje den et par megafede replikaer. Superhelten har et generøst sortiment af forskellige replikaer fra nogle af de største film og tv-serier, der nærmest ser ud, som om de lige er hoppet ud af skærmen! Med vores udvalg får du adgang til mange timers leg og underholdning inspireret af popkulturens fantasiverdener. Vi forhandler både replikaer i størrelsesforholdet 1:1 og mindre udgaver - fælles for alle er, at de er i høj kvalitet og kommer meget tæt på den ægte vare. Blandt vores life-size produkter finder du både farvestrålende masker og uhyggelige dukker. Vi håber, du har lyst til at dykke ned i vores produkter og finde lige præcis den replika, du leder efter til udstillingsmontren eller til at bruge som tilbehør til et kostume.  

Nye først
Marvel Venom 2008 Dodge Viper bil i scala 1:24 med figur i metal Marvel Venom 2008 Dodge Viper bil i scala 1:24 med figur i metal
4006333070457
 
DKK 474,95 / STK inkl. moms
DKK 379,96 ekskl. moms
Pokémon Diecast Replica Heal Ball Pokémon Diecast Replica Heal Ball
Bestillingsvare
5060178520705
 
DKK 719,95 / STK inkl. moms
DKK 575,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Gør fiktion til virkelighed

Har du nogensinde set en film og bagefter tænkt: “Jeg ville ønske, at jeg havde sådan én!”? Det har vi! Film-replikaer er nogle af de mest efterspurgte samleobjekter på markedet, fordi de tillader fans at eje en håndgribelig del af deres favorit franchise. I vores sortiment kan du finde et væld af produkter fra de bedste mærker, blandt andet Noble Collection & NECA, der har ladet sig inspirere fra alle hjørner af popkulturen: Her residerer horror, fantasy, comic og action side om side. 

I kategorien replikaer, kan du gå på opdagelse blandt både life-size, våben, biler og tryllestave. Skab uhyggelig stemning i dit køkken med en Child’s Play morgenmadsæske. Rejs tilbage til fremtiden i en detaljeret model af Doc’s DeLorean. Føl Brienne of Tarths mod og hæderlig, når du fæstner din hånd om en 1:1 model af sværdet ‘Oathkeeper’. Sving en deluxe model af en tryllestav fra Harry Potter og kast en Incarcarous-besværgelse (eller Avada-Kedavra, hvis du tør!) 

Find århundredets gave

Kender du nogen, der allerede har alt for mange statuer, figurer og film-replikaer? Der findes næsten ikke nogen bedre måde at fortælle ham eller hende, at du holder af dem, end ved at forære dem endnu en ting til deres samling! De vil blive ellevilde over, at de har nogen i deres liv, der forstår deres kærlighed til at samle på memorabilia.

Lige meget om det er helte fra tegneseriernes universer, popkultur-inspirerede figurer eller vilde våben-replikaer, kan du helt sikkert finde noget hos Superhelten, som de vil elske og værdsætte dig for. Hvad med Michael Myers slagterkniv fra Halloween-filmene, eller en mini-replika af Aquamans trefork. Du kan også vælge en smuk model af Jerntronen fra Game of Thrones, et elegant smykke fra Avatar eller en naturtro kopi af en chokoladefrø fra slikvognen på Hogwarts Ekspressen. Lige meget hvad, så sørger Superhelten for, at det er dig, der dukker op til festen med den BEDSTE gave!